Сдобих се със 2 лупи от Туарег(Кинг Конг),осени ме идеята да ги използван за Пасатора и се започна...

Купих 2 фара от колега от форума за да мога да си работя на спокойствие,а и застраховка да не стане-ни лупи,ни фарове

първоначално подходих по мързеливата и некомпетентно към проекта и и реших просто да разглобя лупата и да прикрепя само нея със металния държач в моя рефлектор.....

Ами не ми хареса,загуби се фокуса на лупата,а и рефлектора ми разпръскваше доста светлина:

Затова реших да сменя подхода и да го направя като хората:Основна цел-вграждане на цялата лупа със се рефлектора:

Започнах със рязанена на рефлекторите за да може да вкарам лупата като хората:

После чрез Поксипол внедрих заключващата част от оригиналното цокълче на би-ксенона във цокъка на лупата-пасна идеално-като на фолк певица кУРтка

След като напаснах лупите във рефлекторите,не остана място за габарита...и решението беше:габарита отива в мигача-
изведох със кабел от фара цялата оригинална букса,направих дупка с поялник във тялото на мигача,точно над оригиналната крушка и проблема с габаритите се реши идеално

Другото препядствие:

Със новия рефлектор и ксенон крушката габаритие на фара пораснаха и капачките нямаше да могат да се затворят....
затова ги удължих със 3,5см.-със това удължаване десния фар не пречи на въздуховода за въздушния филтър-пасва идеално-за тази работа използвах монтажно лепило за ПВЦ и тръба 110ф.

готовия вариянт:

Рефлекторите ги пръснах черен мат,и компонентите бяха готови за окомплектоване и монтиране:

Снимките не станаха много добре защото слънцето светеше точно за колата,но като се свечери ще направя втора сесия за добиване на пълна представа