Как да си оправя бронята сам?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
rojo
Автомобил:
Двигател:

Как да си оправя бронята сам?

Мнениеот rojo » Пет 12 авг 2005 9:07

Наскоро си купих Golf двойка. Доста е запазен и е понаточен - с две думи кефи ме. Обаче ме дразни това, че бронята отпред вляво се е откачила и виси - явно при малък инцидент преди да я купя. Казаха ми, че липсва тази част от щипката за бронята която се прикрепва за ламарината. Оказа се обаче, че и това, което се прикачва на бронята, и то е счупено. Тази част не можах да я намеря по магазините, а в сервизите искат да ми закачат бронята със видия! Става дума за широка броня на Golf, който преди е бил с обикновена. Ако може някой да каже - откъде мога да си купя нужната част или къде да отида, за да ми я направят както трябва. Плевен или София като място е най-добре.

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Пет 12 авг 2005 11:51

Такива щипки можеш да намериш в Ем-комплект- поне преди известно време аз купих такива от там. Другия вариант е да се втора употреба - но малко трудно. Пусни темичка в "купува" може би някой ще изрови от мазето :D
А за видия не си и помисляй - стои ужасно грозно.

Потребителски аватар
roro91
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да си оправя бронята сам?

Мнениеот roro91 » Пон 27 сеп 2010 22:04

Братле аз моята си я взех 2 ръка и още незнаех как се закрепва тази броня само,че нямах търпение да видя крайния резултат и затова пробих по още една дупка над тези за мястото на щипките закачащи се за ламарината,и след това завих по 2 болчета отвътрешната страна на ламарината към щипките на бронята.Прелепна перфектно и няма мърдане :wink:

Върни се в “Направи си сам!”