Как да си оправя бронята сам?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Как да си оправя бронята сам?
Наскоро си купих Golf двойка. Доста е запазен и е понаточен - с две думи кефи ме. Обаче ме дразни това, че бронята отпред вляво се е откачила и виси - явно при малък инцидент преди да я купя. Казаха ми, че липсва тази част от щипката за бронята която се прикрепва за ламарината. Оказа се обаче, че и това, което се прикачва на бронята, и то е счупено. Тази част не можах да я намеря по магазините, а в сервизите искат да ми закачат бронята със видия! Става дума за широка броня на Golf, който преди е бил с обикновена. Ако може някой да каже - откъде мога да си купя нужната част или къде да отида, за да ми я направят както трябва. Плевен или София като място е най-добре.
Re: Как да си оправя бронята сам?
Братле аз моята си я взех 2 ръка и още незнаех как се закрепва тази броня само,че нямах търпение да видя крайния резултат и затова пробих по още една дупка над тези за мястото на щипките закачащи се за ламарината,и след това завих по 2 болчета отвътрешната страна на ламарината към щипките на бронята.Прелепна перфектно и няма мърдане