Г2 как да си оцветя стоповете
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Г2 как да си оцветя стоповете
Здравейте.Имам Голф2 на цвят червена и искам да премахна жълтото(мигачите) на стоповете (а може и бялото за заден ход) но как ще стане най-добре вий ще ми пишете.Четох из темите на колегите и най-одачно май е да ги напръскам с трансперантен спрей,но немога да реша какъв цвят черно или червено,целите стопове или само някои ивици.Другия ми проблем е дали се вижда добре през деня(някои от форума са писали ,че се вижда идеално няки точно обратното)и другото е как ще реагират ченгетата,ако има и снимки ще е по-добре.Благодаря предварително
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г2 как да си оцветя стоповете
nebeto написа: но как ще стане най-добре вий ще ми пишете...
Най-добрият вариянт е да си ги смениш с оригинална Хелла ! Черно-червена или червена ... Моите виждания са , че това ще са най-подходящите стопове за тебе .
Ако твърдо си решил да ги пръскаш го пръсни с черен или червен цвят , естествено избора си е твои

п.с. внимавай с количеството спрей , за да не стане найстина така , че да не се вижда светлината

- nebeto
там е проблема,че не ми се харчат около 100тина лева за оргинални стопове иначе и аз знам,че с тях ще стане най-добре,а се чудя какъв цвят да е щото ако е червено няма да личи много много,че е правено и помалко главоболия с куките,ако ги пръсна черно много се "набива" на очи -лесно забележими за глоба пък иначе на червена кола черното готино седи.Благодаря.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Според мен напръскай само горната част със черен трансперант, ако не ти се дават пари за черно-червена Hella.
- nebeto
спрея вече е купен червен,тея дни ше ги щръсна стоповете.