хора ПОМОГНЕТЕ, как да си направя мигачите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- black arrow
- Автомобил:
- Двигател:
хора ПОМОГНЕТЕ, как да си направя мигачите
има ли някои които може да ми услужи с малко въображение
Скоро си сложих ето тази броня http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=824524 но тези мигачи(долу на мрежите) хич не им е там мястото, едно че не се виждат, друго че не стоят добре на колата и трето че полицаите много ме закачат(нямало добра видимост). Във фаровете нямам място за мигачи, а бронята не ми се ще да я режа. Помогне те ми с малко идеи. От една седмица ги мисля, но нищо не измислям 
- black arrow
- Автомобил:
- Двигател:
Sorry, дал съм грешен линк. грешката е поправена http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=824993
а колкото до страничните мигачи - аз сам точно с такива но са много малки и на светло не се забелязват
а колкото до страничните мигачи - аз сам точно с такива но са много малки и на светло не се забелязват
- black arrow
- Автомобил:
- Двигател:
за по-яки крушки разпитвах и ми казаха че имало на 21w но бели (тези са на 5w и са оранжави), имало ги по моторджийските магазини, само че тук в Ямбол нямаме голям избор на такива магазини.
Това че на черното ще рефлектират повече наи-вероятно си прав, но не ми се реже бронята (ще си изгуби фасона), мисля си да пробвам да си сменя мрежите с черни да видя какъв ще е ефекта, а пък и тез бели мрежи нещо не ми допадат много - отдалеч погледната колата имаш чуство че е с два комлекта фарове
Това че на черното ще рефлектират повече наи-вероятно си прав, но не ми се реже бронята (ще си изгуби фасона), мисля си да пробвам да си сменя мрежите с черни да видя какъв ще е ефекта, а пък и тез бели мрежи нещо не ми допадат много - отдалеч погледната колата имаш чуство че е с два комлекта фарове
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?????????????????
според бат бойко ,най лесния на4ин е да си купи6 голф4 а ина4е е малко трудно кат гледам пробваи като сток габарита на голф4 в фара
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
да кажа и аз нещо,аз бих пробил малки дупки колкото да влезе мигача отпред най-отдолу и мога да ти кажа че ще стане доста добре и няма да се загуби фасона на бронята.са ще копна снимката и ще ти покажа къде според мен ще стоят добре.дано идеята ти допадне.................аз бих го направил така,сори че така смотано съм го нарисувал но немога да работя с фото шопа.