Здравейте.
Решил съм да си сложа тъмно фолио на предния джам. Идията е да е като сеник та и по-ниско. Ако случайно някой го е правил и има шаблон, ще съм му благодарен ако помогне.

Фолио преден джам?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам такъв сенник от фолио.Монтажа му е лесен трябва само да е изрязано от едната страна право а от другата страна към уплатнението се изрязва на место.При самото поставяне се използва преперат за стъкла напръсква се обилно стъклото и самото фолио от страната на залепването след което с помоща на плассмасово шпатула се избутва въздуха.Ако фолиото се драска може да сложиш памучно парцалче на шпатулата.
-
- Автомобил: VW PASSAT B4
- Двигател: ABF
- Контакти:
Re: Фолио преден джам?
Perso написа:Здравейте.
Решил съм да си сложа тъмно фолио на предния джам. Идията е да е като сеник та и по-ниско. Ако случайно някой го е правил и има шаблон, ще съм му благодарен ако помогне.
Колега този сенник е много удобно нещо.Има един голям проблем - КАТ.Наложими се да мина кат за пререгистрация на колата и един "олигуфрен"полицай ме накара да си махна лентата защото съм нямал право да я слагам.Много ми е интересно фабричните текива дали ги карат да сиги махат.
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
1. Ако е от такова прозрачно фолио няма да има никакъф ефект да ти пази от слънцето..
2. Ако е от плътно "фолио" е забранено.. щото наскоро на един познат му направиха проблем куките за тая лента понеже била много широка и нямал добра видимост (така че гледай ако е плътна да не е много широка)
А относно как се слага такава лента, колегата sashobas е написал как става
ПОЗДРАВИ
2. Ако е от плътно "фолио" е забранено.. щото наскоро на един познат му направиха проблем куките за тая лента понеже била много широка и нямал добра видимост (така че гледай ако е плътна да не е много широка)
А относно как се слага такава лента, колегата sashobas е написал как става

ПОЗДРАВИ

- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Danailov написа:Много ми е интересно фабричните текива дали ги карат да сиги махат.
Направи си го със спрей и няма какво да искат да махаш

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Производствено сложените няма ядове с
понеже стъклото си е така и няма какво да направят по въпроса (в Кобра вече почти няма стъкло без сенник и така си се произвеждат).Иначе как пък са разбрали че е лента да му се не знае? (освен че при производствените сенници прехода от сенник към нормално стъкло е постепенен)

-
- Автомобил: VW PASSAT B4
- Двигател: ABF
- Контакти:
npocTaka написа:Danailov написа:Много ми е интересно фабричните текива дали ги карат да сиги махат.
Направи си го със спрей и няма какво да искат да махашЩе си мислят че е фабрично
Това е добра идея,ще го направя.
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
npocTaka написа:...тая лента понеже била много широка и нямал добра видимост ....
кога? ... като си прави обиколки на пистата на летище София ли? ... или да не пропусне някое НЛО

:))
Благодаря за отговорите.
Ще помисля какво точно да сложа фолио или да пръсна със спрей стъклото.
А за пръв на светофара нямам грижа, вдигам глава и гледам нагоре през шибидаша
)
Ще помисля какво точно да сложа фолио или да пръсна със спрей стъклото.
А за пръв на светофара нямам грижа, вдигам глава и гледам нагоре през шибидаша

- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моето е плътно и когато и да ме спрът все се заяждат за него то вярно че е 15 см ама .. ко ги бърка дали имам фолио или съм си пуснал сенника е еднакво .. ама се драпат де , не че са направили нещо кой знае какво ама само си говорим (за сега и все им казвам че след 15 минути го махам само да стигна където съм тръгнал
)