Кора на багажника

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Кора на багажника

Мнениеот OldSchoolPassat » Съб 18 ное 2006 20:47

Предварително се извинявам ако съм дублирал някоя тема. Искам да си направя кора, от зад на багажника, защото оригиналната е леш. Интерисуваме от какъв материал да се направи, но ако може и да запазя сгъвката (сегашната се чупи в смисъл има панти), а не просто да сложа някаква дъска примерно... Няма да слагам(поне за сега говорители) само бас каса от зад но тя няма да е закачена на кората всеки случей. Интерисувам се конкретно от какъв материал и какъв вид лепило да взема за тапицирането. Предварително благорадя на всички отговорили.

ПП. Карам пасат Б2

Потребителски аватар
klimata
Автомобил: Polo
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klimata » Вто 21 ное 2006 15:42

По принцип има повечко от една такива теми можеше да поразтърсиш,но айде днес ще те оставим жив.Намери си някво ПДЧ,но по-тъничко щото тежи доста.За чупката аз правих н един приятел подобно нещо и сложих панти от един стар шкаф.Те са ламаринени,продават се на всяква дължина и имат дупки за винтове през 5мм.Сеш се?Айде като стъкмиш нещо чакаме фото.Успееех!

Потребителски аватар
klimata
Автомобил: Polo
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klimata » Вто 21 ное 2006 15:46

Аа.За лепилото,аз лепих с ХЕНКЕЛ МОМЕНТ една тубичка е към 5 кинта и стана работата.

Върни се в “Направи си сам!”