централно

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

централно

Мнениеот bu4komobil » Съб 22 юли 2006 23:28

извинявам се на модераторите но плзвах търсачката и не открих конкретно нищо за това което търся!купих си 2 машинки за центртално от конрад(незнам дали са надеждни,но...) :roll: имат по 5 изведени кабела син,зелен,бял,кафяв и черен.но изобщо незнам кой за какво е(от тарсачката разбрах че 2-та са + и - но кои са всъшност и как трябва да се свържат към аларамата а тя е PROTECTOR и има изходи за централно

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Нед 23 юли 2006 0:11

Пробвай на синия и зеления,машинката трябва да заработи.Като и сменяш поляритета ще отключва или заключва,и съответно така ще я вържеш към алармата! :да:

Потребителски аватар
spirof
Автомобил: Audi A4 B5
Двигател: ADR 1998
Контакти:

Мнениеот spirof » Сря 26 юли 2006 21:16

на зеления и синия кабел се подава напрежение за отключване и заключване,като се променя поляритета,
изхода на алармата за централното управлние е пригодено за управление на електронен модул който да управлява машинките,трите допълнителните кабели са за подаване на импулс към модула ако се отключва или заключва с ключа,при положение че го няма модула и има само машинки се прави една схема с две допълнителни релета които да управляват машинките,но при това свързване не е възможно автоматично отключване и заключване на всички врати с помощта на ключа
мога да пратя схемата по е-майл или да я пратя на да я качи някой,понеже не мога да се ориентирам в момента с качването на снимки тук
:roll:

Потребителски аватар
psiho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psiho » Нед 24 сеп 2006 23:17

и аз имам само машинки и ги свързах през алармата има едни релета в алармата които включват за секунда при активиране на алармата и после отпадат така че при мен се получава само заключване на вратите отварям си ги ръчно но и това ми върши работа :dance:

Върни се в “Направи си сам!”