Временно решение за парно на Б 3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
tmp70
Автомобил:
Двигател:

Временно решение за парно на Б 3

Мнениеот tmp70 » Пон 21 фев 2011 18:38

Духаше хладко от 4естия проблем клапата.Не ми се разглабяше цялото табло през зимата та реших и затапих с един картон надуп4ен от кадето дьрпа вьздуха парното отвьн,между перката на парното и този картон има пласмаса която сьщо надуп4их,демек сега вьрти предимно вьздуха вьтре.Духа по слабо но топло.Та се сетих трябвали да има филтьр под решетката на парното

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Временно решение за парно на Б 3

Мнениеот IvailoOo » Пон 21 фев 2011 20:09

Ако имаш климатик трябва да има,но на тези без мисля че не се монтират :?

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Re: Временно решение за парно на Б 3

Мнениеот vasilb » Вто 22 фев 2011 11:04

IvailoOo написа:Ако имаш климатик трябва да има,но на тези без мисля че не се монтират :?

Някои имат, други - не - зависи от комплектацията на колата. Ако имаш решетка - нямаш филтър. Лесно може да се сложи, като махнеш решетката и на нейно място сложиш рамката за филтър, защото съвпада точно. По-евтиният вариант е върху решетката да сложиш нещо като марля, чорапогащник и др., които ще пропускат въздух, но и ще спират до някаква степен мръсотията и праха. Сменят се или се изтупват често - на месец-два най-много. :)

Върни се в “Направи си сам!”