Въпрос за SONAX козметика
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Въпрос за SONAX козметика
Здр колеги! Карам пасат Б3 - много яка и запазена колица. Искам малко да я поосвежа с едно хубаво ръчно пастиране. Чувал съм много добри отзиви за пастите на SONAX. Някой може ли да ме посъветва къде могат да бъдат закупени такива пасти във Велико Търново или Плевен, или пък от някой интернет магазин. Благодаря предварително!
- bandidko1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за SONAX козметика
Не знам от каде можеш да си купиш продуктите на SONAX от твоя район, но мога да ти кажа, че какъвто и да е продукт за грижа на автомобила да си купиш ще останеш приятно очарован! Исползвал съм почти всичко и никога не бих се доверил на друга марка.
http://senax.bg/index.php/index/contacts/languageID/1/
http://senax.bg/index.php/index/contacts/languageID/1/
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
За любителски нужди е идеалната козметика според мен,има ги по OMV и Петрол 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да попитам?Акрил или лак.Защото има значение.
- momcho_bg
- Контакти:
Днес си купих СОНАХ нано-текнолъджи 3 от ОМВ - Велико Търново. Цената е малко солена - 17 лв. , но от това което видях като ефект в нета останах очарован. Ще пробвам при първа възможност и ще дам мнение, ако някои се интересува...
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Не е солена даже за паста е малка аз ползвам Костенурката тъмно синя за мн-надран лак 36 кинта пак от омв а колкото до сонакс съм работил с всичките им работи които са произвели доволен съм както и клиентите 

- momcho_bg
- Контакти:
В крайна сметка резултатът върху остаряла боя е незадоволителен. Не си давайте парите на вятъра. Много по-доволен съм от ВС Платинум от ТВ Шопинга, но същото май вече не се предлага. Толкова от мен.
Ако търсите истински добър резултат се насочете към пасти на 3М
Продават се под номера: 1-ви, 2-ри, 3-ти номер.

Garchev написа:Ако търсите истински добър резултат се насочете към пасти на 3М![]()
Напълно подкрепям. Само да се внимава с номерата! Да не купите някоя абразивна

- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ползвам Костенурката тъмно синя за мн-надран лак 36 кинта пак от омв
Колега каква е таз цена ?! Виж разгледай по тунинг магазинчетата , има я по 10-12 лева ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
g.enchev написа:Garchev написа:Ако търсите истински добър резултат се насочете към пасти на 3М![]()
Напълно подкрепям. Само да се внимава с номерата! Да не купите някоя абразивна
Някакъв сайт имат ли "3М", че нещо не намирам нищо в гоогъл?
- cyberjack
- Автомобил:
- Двигател:
колега ето малко от 3м магията но все пак говорим за машинно пастиране. Според мен е най доброто тъй като при ръчното само се нанася лек слой върху лака на боята докъто машина вкарва под лака на колата и след като си си играл 2-3 часа да търкаш с парцала при първия-вторият дъжд е паднала. Дори с най финната паста според мен разбирасе си трябва машина.
ако имаш интерес пиши на лс разполагам с номерации на пастите на 3м и сонакс които обаче са за професионална употреба а не тези които ги има по бензиностанциите
ако имаш интерес пиши на лс разполагам с номерации на пастите на 3м и сонакс които обаче са за професионална употреба а не тези които ги има по бензиностанциите
Колега...
SONAX са добри, но няма как да ПАСТИРАШ колата на ръка, така само може да я ПОЛИРАШ, а предполагам правиш разлика м/у пастиране и полиране !
Ако имате въпроси това е вашето място...
http://sites.google.com/site/homecarwashsite/
SONAX са добри, но няма как да ПАСТИРАШ колата на ръка, така само може да я ПОЛИРАШ, а предполагам правиш разлика м/у пастиране и полиране !
Ако имате въпроси това е вашето място...

- momcho_bg
- Контакти:
Темата малко се промени от първоначалния замисъл. Винаги има начин по който нещо може да се направи и по добре. За машините не съм съвсем съгласен, особено при боравене с тях от неспециалист. Виждал съм такива опити за пастиране при което чак грунда е излязъл на показ.
Аз моята кола сам си я почиствам и пастирам и да ви кажа резултата за мен си е задоволителен. Някак си не върви да харча по 40-50 лева на няколко месеца за автомобил със себестойност вече към 2000 лв.
Аз моята кола сам си я почиствам и пастирам и да ви кажа резултата за мен си е задоволителен. Някак си не върви да харча по 40-50 лева на няколко месеца за автомобил със себестойност вече към 2000 лв.
Колеги,взех от една бензиностанция Sonax-Polish+Wax3
На упътването на Български пише че е за силно захабени бои и че високоефективните абразивни частици без усилие ОТСТРАНЯВАТ повредения слой боя
Това ми се струва че е преведено от човек изгонен от Английска гимназия.Имам няколко петна по боята черен металик- най вероятно е накапано от нещо и реших да ги полирам с това но не пище как се работи с него.Четох на една друга паста за полиране че препарата се нанася с гъбичка върху повредения елемент след което се изчаква да изсъхне-побелее и се разтрива с микрофибърна кърпа.И при този ли е така колеги или си има други изисквания.Питах продавачите ама те ми кършат пръсти кат някой гайдарджии и вдигат рамене