Идея за резервната гума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Идея за резервната гума
Колата не е моя,случайно попаднах на снимката в друг сайт,но идеята ми се струва доста добра.
Re: Идея за резервната гума
Нямам представа колега,пуснах темата защото идеята ми се видя добра,но преди години имах Застава и Фиат-Ритмо и резервните гуми също бяха отпред при двигателя и нямаше никакви проблеми.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
интересно при катастрофа тая гума къде ще полети?!
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Е т'ва да не е лада нива да е там гумата
Според мен е излошно такова преместване

Според мен е излошно такова преместване

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Е по-голяма глупост скоро не бях виждал.......

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Що да е глупост?Ако човека има газова уредба с бутилка вместо резервната гума,вместо само да му пречи из багажника 

- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Грозно но практично 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Практично е ако имаш нещо в багажника си което не ти позволява да си сложиш там резервната гума...но смятам че ще имам проблем с температурата...все пак е точно върху двигателя...и най-вероятно когато ти потрябва тя ще е толкова нацепена, че ще се окаже че само си я возил отпреде...
Така си мисля аз..
Така си мисля аз..
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ZeroCool написа:Практично е ако имаш нещо в багажника си което не ти позволява да си сложиш там резервната гума...но смятам че ще имам проблем с температурата...все пак е точно върху двигателя...и най-вероятно когато ти потрябва тя ще е толкова нацепена, че ще се окаже че само си я возил отпреде...
Така си мисля аз..
Колега,бъркаш.Виж колко са моделите от 80те години по този начин.Аз съм бил горд собственик на японска кола по този начин,а имено субаро 1.8

- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
Хахахахаха, е това е пълен т...к
. как да няма проблем с температурата точно над двигателя. Тази гума за една година можеш да я изхвърлиш направо. Предпочитам да си я държа в купето, но там няма да я сложа никога.

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
vladobg78 написа:Хахахахаха, е това е пълен т...к. как да няма проблем с температурата точно над двигателя. Тази гума за една година можеш да я изхвърлиш направо. Предпочитам да си я държа в купето, но там няма да я сложа никога.
Колата изкара само при нас около 10години и резервната гума си беше наред.Само глупости приказвате колеги.Съгласен съм че не е красиво и ако не е предвидено заводски,едва ли ще побереш нормална гума.Но за другото няма смисъл да спорим,доста модели са били така,с резервна гума на двигателя.Да твърдиш че е имало проблеми,да има проблем,ама при теб

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Мдааа... Гледал съм по американски сайтове рецепти за ястия - как да си приготвиш крехко печено месо докато си караш колата. Та завиваш мръвките в алуминиево фолио и го заклещваш някъде отгоре върху енджина, за да не изпадне по пътя. Ето как става нагледно:
ЦЪК
ЦЪК!
ЦЪК-ЦЪК
Същото ще се получи и с гумата!
ЦЪК
ЦЪК!
ЦЪК-ЦЪК
enigma79 написа:vladobg78 написа:Хахахахаха, е това е пълен т...к. как да няма проблем с температурата точно над двигателя. Тази гума за една година можеш да я изхвърлиш направо. Предпочитам да си я държа в купето, но там няма да я сложа никога.
Колата изкара само при нас около 10години и резервната гума си беше наред.Само глупости приказвате колеги.Съгласен съм че не е красиво и ако не е предвидено заводски,едва ли ще побереш нормална гума.Но за другото няма смисъл да спорим,доста модели са били така,с резервна гума на двигателя.Да твърдиш че е имало проблеми,да има проблем,ама при теб
Все пак има разлика ако е предвидено гумата да стои точно там заводски, от екип инженери, и от това някой да реши че може да сложи гумата там, нали!
- TDI stavrev
- Автомобил: MKV
- Двигател: BKD
Ljubon написа:Мдааа... Гледал съм по американски сайтове рецепти за ястия - как да си приготвиш крехко печено месо докато си караш колата. Та завиваш мръвките в алуминиево фолио и го заклещваш някъде отгоре върху енджина, за да не изпадне по пътя. Ето как става нагледно:
ЦЪК
ЦЪК!
ЦЪК-ЦЪК

За гумата аз имам Нива и няма проблем но за пасатко мисля че ще има