някой ми е отскубнал антената... от къде да си взема нова ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
някой ми е отскубнал антената... от къде да си взема нова ?
Значи още от преди месец някой ми беше отчупил антената и нищо не е останало от нея,... въпроса ми е ако си купя нова (виждал съм по магазини за чаркове за коли има по 5-6 -10лв) лесно ли се слага и ще може ли да се прибира и вади като оригиналната ?
- gstoyanov
- Автомобил:
- Двигател:
Ами трябва много да внимаваш - точно от тези "по 5-6 -10лв" съм купувал 2 и не ставаха.
Даже втората беше "специално" за моя модел. Оказа се, че е с една шантава пластмаса, дето се скъса при опита да я сложа. Да не говорим за дължината на кабела, дето както и да го прекарваш - все не стига.
... след това оригинална по каталог (Бош ако не се лъжа) и ... съответната цена
Даже втората беше "специално" за моя модел. Оказа се, че е с една шантава пластмаса, дето се скъса при опита да я сложа. Да не говорим за дължината на кабела, дето както и да го прекарваш - все не стига.
... след това оригинална по каталог (Бош ако не се лъжа) и ... съответната цена

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:как си го сложил? нали е фиксиран добреда няма някакви шумове?
значи извадих старата от под калника, после по същия начин сложих новата, само без някаква пластинка защото в моя случай беше излишна, може и с нея, но аз предпочетох без, с кабела имах малко проблеми, защото трябваше малко да поразглобя таблото, а и кабела вместо да го вкарам отзад напряко, малко пообиколих с него около таблото на километража (отвътре) и кабела пак ми стигна.....
Иначе не е кой знае колко изчистен звук да хваща какви ли не станций, но мен ме задоволява, докато си карам да си слушам предавания, сутришните предавания най-вече и т.н.
Абе сравнявам го с това, че преди нямах антена а сега имам, доволен съм като за тези пари. : )))))