lion_heart002 написа:Станала е супер!Остава да махнеш тая бялата гняс от колата дето е лепена и да смениш левия мигач с затъмнен или да го затъмниш,за да са еднакви с десния и колата ще има вид!
kokobraiz написа:Има раздел Направи си сам!
viewforum.php?f=11
extremekoko написа:kokobraiz написа:Има раздел Направи си сам!
viewforum.php?f=11
за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи
extremekoko написа:колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнение
extremekoko написа:дам трябва да я пооправа малко че след като я ударих само я направих колкото да се кара а колкото до лепенките те са плод на един скучен ден и това роди мозака ми но мисля да ги сменя и да сложа по широки да изглежда така но още се чудя за момента
extremekoko написа:за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи
radi_nrj написа:Решетката е станала добре ама писането ти:extremekoko написа:колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнение
extremekoko написа:дам трябва да я пооправа малко че след като я ударих само я направих колкото да се кара а колкото до лепенките те са плод на един скучен ден и това роди мозака ми но мисля да ги сменя и да сложа по широки да изглежда така но още се чудя за моментаextremekoko написа:за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи
extremekoko написа:колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнениепоздрави
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта