Новата ми решетка

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Новата ми решетка

Мнениеот extremekoko » Пон 21 фев 2011 2:22

колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнение :) поздрави :beer : vw fen love.vwclub

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: Новата ми решетка

Мнениеот lion_heart002 » Пон 21 фев 2011 2:30

Станала е супер! :beer Остава да махнеш тая бялата гняс от колата дето е лепена и да смениш левия мигач с затъмнен или да го затъмниш,за да са еднакви с десния и колата ще има вид!

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Пон 21 фев 2011 2:36

lion_heart002 написа:Станала е супер! :beer Остава да махнеш тая бялата гняс от колата дето е лепена и да смениш левия мигач с затъмнен или да го затъмниш,за да са еднакви с десния и колата ще има вид!

дам трябва да я пооправа малко че след като я ударих само я направих колкото да се кара а колкото до лепенките те са плод на един скучен ден и това роди мозака ми но мисля да ги сменя и да сложа по широки да изглежда така но още се чудя за момента

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 21 фев 2011 6:56

Добре е станала решетката ама за една решетка цяла тема :roll: колкото до лентите по-добре ги махни такива ходят само на 1 кола - Мустанг (лично мнение), ама ти си знаеш :beer

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 21 фев 2011 8:31

Има раздел Направи си сам!
viewforum.php?f=11

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Пон 21 фев 2011 11:51

kokobraiz написа:Има раздел Направи си сам!
viewforum.php?f=11

за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи :)

Потребителски аватар
tazzbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tazzbg » Пон 21 фев 2011 12:25

extremekoko написа:
kokobraiz написа:Има раздел Направи си сам!
viewforum.php?f=11

за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи :)

и за тука става

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 21 фев 2011 13:03

Решетката е станала добре ама писането ти:
extremekoko написа:колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнение :)

extremekoko написа:дам трябва да я пооправа малко че след като я ударих само я направих колкото да се кара а колкото до лепенките те са плод на един скучен ден и това роди мозака ми но мисля да ги сменя и да сложа по широки да изглежда така но още се чудя за момента

extremekoko написа:за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи :)

:неграмотно

Последна промяна от radi_nrj на Пон 21 фев 2011 13:06, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
M.Mitov
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN-2 000

Мнениеот M.Mitov » Пон 21 фев 2011 13:04

Много добре е станала Ники :bowdown

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Пон 21 фев 2011 13:19

radi_nrj написа:Решетката е станала добре ама писането ти:
extremekoko написа:колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнение :)

extremekoko написа:дам трябва да я пооправа малко че след като я ударих само я направих колкото да се кара а колкото до лепенките те са плод на един скучен ден и това роди мозака ми но мисля да ги сменя и да сложа по широки да изглежда така но още се чудя за момента

extremekoko написа:за тоя раздел не знаех но то тая тема става и за там става и за тука маи :)

:неграмотно

колега малко повече ми се спеше като писах темата :Д
а и досега никога не съм писал на кирилица никаде освен в този форум и малко ми е тегаво с писането кофти съм се научил от скаипа и от други места ем виждам че правя грешки ем не си ги оправям :Д

Последна промяна от extremekoko на Пон 21 фев 2011 13:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 21 фев 2011 13:19

:applause:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 21 фев 2011 14:22

Ще свикнеш :да: Аз на всякъде пиша на кирилица и ми е много добря :mrgreen:
Иначе решетка е станала добре, но лентите не са за Голфа :bishop

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пон 21 фев 2011 14:47

Еееее вие пък....колегата решетката показва, вие лентата гледате :063: .... Защо не мога да вдяна, не можем да приемем, че всеки прави колата си както на него му харесва, а не както на някой друг :?: ... И аз много пъти така се хвърлям в джаза, и почвам да насаждам акъл на някой....Да обаче после ми става тъпо....все едно да дойде някой във вкъщи и да почне да ме храни, що съм сложил тая мивка в банята, или тая тоалетна чиния, и аз да я сменя още веднага :shock :beat_butt2

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 21 фев 2011 14:56

vucata и ти си прав.Иначе колегата нека си реши.Все пак колата си е ногова :D

Потребителски аватар
mimo MS
Автомобил: Passat 1.9 131hp Passat 1.8 90hp
Двигател: AVF 2002 RP 1991

Мнениеот mimo MS » Пон 21 фев 2011 15:02

extremekoko написа:колеги вище зариди какво неспах цяла вечер от мерак да я направя.С малко резане лепене заливане с пласмаса китосване и боядисване и 12 13 часа труд постигнах това има малко косури но трудно се забелязват оказа се че решетката която съм си купил е някаква скапана и имаше разминаване в широчината на ребрата която я окмпенсирах в задния краи и отпре почти не се личи и малко косурчета при търкането на кита поради причината че вече много ми се спеше но като цяло за първи опит даже доста добре се получи вие какво ще кажете изкажете мнение :) поздрави :beer : vw fen love.vwclub

струвало си е работата много безаварийни

Върни се в “Направи си сам!”