Заключване на вратите след запалване на автомобила
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- faint
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заключване на вратите след запалване на автомобила
Преди 2-3 дни се возих в 1 бмв, което по "default" като запали колата и се заключват вратите(и съответно като изгаси... се отключват)... та въпроса е дали някой знае как може да се реализира това (по най-лесния възможен начин
)

- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при мен, алармата поддържа нещо такова, но не съм го направил на автоматично заключване.. просто като запаля колата и като натисна копчето за активиране на алармата.. ми заключва всичко, а като натисна за отключване .. отключва разбирасе
но е хитро, а пук ми е удобно.. при ключовете... но не го използвам, не виждам смисъл

но е хитро, а пук ми е удобно.. при ключовете... но не го използвам, не виждам смисъл
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Описаното действие ''заключване при гасене и обратно" е функция на алармата и стига колата да има централно + аларма с тази функция се получава.
Ама е кофти,общо взето всички такива функции не ги бива...моята я бях направил да се заключва сама 15 сек. след като сляза от колата(неработещ двигател)...затваряш вратата,тя казва пиу,брои до 15 и заключва.
Да ама се активира и при отв.и затв. и на другите врати-спираш да оставиш жената,загасяш двигателя,тя слиза,алармата прави пиу и след малко те заключва вътре
...или пък гасиш и отиваш да затвориш вратата на гаража...пиу
и бягаш защото ключовете остават вътре.
Изобщо такива нововъдения трябва внимателно да се обмислят..в момента наблюдавам един доста неприятен страничен ефект на зумера за забр.светлини-направен е както трябва,но ако искам да си светна с габаритите по тъмниците сутрин и вечер трябва да запаля и двигателя
...иначе пищииии
.
Ама е кофти,общо взето всички такива функции не ги бива...моята я бях направил да се заключва сама 15 сек. след като сляза от колата(неработещ двигател)...затваряш вратата,тя казва пиу,брои до 15 и заключва.
Да ама се активира и при отв.и затв. и на другите врати-спираш да оставиш жената,загасяш двигателя,тя слиза,алармата прави пиу и след малко те заключва вътре

Изобщо такива нововъдения трябва внимателно да се обмислят..в момента наблюдавам един доста неприятен страничен ефект на зумера за забр.светлини-направен е както трябва,но ако искам да си светна с габаритите по тъмниците сутрин и вечер трябва да запаля и двигателя

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:това е ужас да знаеш
моята кола беше така
ужас ужас ако искаш да оставиш някой на светофар или нещо такова
трябва да спираш да гасиш
ако искаш да излезеш от колата за малко пак гасиш ужас
качвам се -> контакт->изключвам имобилайзера->паля, колата се заключва.Натискам копчето на алармата->колата се отключва,който ще слиза,слиза, който ще се качва се качва

няма гасене на двигатела

-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1995
- Контакти:
Re: Заключване на вратите след запалване на автомобила
faint написа:Преди 2-3 дни се возих в 1 бмв, което по "default" като запали колата и се заключват вратите(и съответно като изгаси... се отключват)... та въпроса е дали някой знае как може да се реализира това (по най-лесния възможен начин)
DragoGT написа: това е ужас да знаеш
моята кола беше така
ужас ужас ако искаш да оставиш някой на светофар или нещо такова
трябва да спираш да гасиш
ако искаш да излезеш от колата за малко пак гасиш ужас
На BMW-то като дъпнеш ръчката от вътре да отваряш и се отключва пускаш я и после си отваряш.Поне на Е36 cope е така