Ключ Фарове Г3 - Идеи?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
tubleron
Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
Двигател: AAM 1992

Ключ Фарове Г3 - Идеи?

Мнениеот tubleron » Сря 01 юни 2011 14:21

Зда равейте колеги,както си се рових тук из форума и видях как се сменя подсветката на клуча за фаровете.Викам си-уха,веднага започвам и аз. Обаче тази зелената бленда направо я пробивам и не става. Та сега така и така е пробита изрязах дупките с макетно ножче и не ми идва на акъла от тук нататък :) Ако имате някакви идеи ще се радвам да ги споделите. И още едно въпросче-Измислил съм си километражи,свалих си КорелДроу,обаче маи за да се работи снего си трябва доста учене.Пробвах и с Пайнт но пак нищо.Ако и за това ми дадете акъл-златни ще сте :idea: Изображение

Uploaded with ImageShack.us

Потребителски аватар
Mladen88
Автомобил:
Двигател:

Re: Ключ Фарове Г3 - Идеи?

Мнениеот Mladen88 » Пет 03 юни 2011 21:17

колега а как отвори ключа за фаровете за да се добереш до осветлението и до подсветката? ако можеш да пуснеш и снимки :beer

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Пет 03 юни 2011 21:22

ключът за фаровете е за нов според мен
а за километражите не знам
що не пишеш в темата за осветление итн ами пускаш нова тема :beer :beer
viewtopic.php?f=11&t=1891&start=1050
viewtopic.php?f=11&t=27613&start=1020
:да: рови и успех

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 04 юни 2011 14:41

Tака като го гледам за нищо не става.Отлепи ли му се фолиото веднъж... :x

Потребителски аватар
1,9TDI
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMP

Мнениеот 1,9TDI » Вто 07 юни 2011 22:07

Има едни дебели прозрачни плаки, само незнам къде може да си намериш такава, и после го облепяш с някакво фолио и си готов. Вероятно няма да стои много добре, защото ще изпъква, другия вариант е да попълниш дупчиците с нещо и после да залепиш фолио отгоре. За мястото на въртока идеи нямам. Освен ако не приспособиш по някакъв си начин нещо там. Но такива ключове не са скъпи има ги из форума, и според мен оригиналното си е оригинално и ще стои най-добре на мястото си

Потребителски аватар
tubleron
Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
Двигател: AAM 1992

Мнениеот tubleron » Сря 08 юни 2011 7:56

1,9TDI написа:Има едни дебели прозрачни плаки, само незнам къде може да си намериш такава, и после го облепяш с някакво фолио и си готов. Вероятно няма да стои много добре, защото ще изпъква, другия вариант е да попълниш дупчиците с нещо и после да залепиш фолио отгоре. За мястото на въртока идеи нямам. Освен ако не приспособиш по някакъв си начин нещо там. Но такива ключове не са скъпи има ги из форума, и според мен оригиналното си е оригинално и ще стои най-добре на мястото си

:да:

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Сря 08 юни 2011 18:18

Ама защо си го изрязал бе? Вместо да сложиш някаква силна подсветка в желания цвят, която да неутрализира зелената бленда, ти си го ..... направо е за боклука според мен! От тука,нататък мисля че няма какво да направиш за да го направиш да изглежда добре! Нали си гледал тема, там какво направиха? Едва ли е изрязано по този начин!

Потребителски аватар
wassilzaza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wassilzaza » Сря 08 юни 2011 18:51

Този ключ вече нестава вземи си друг и си ги направи да ти свети само врътката там няма зелено фолио. Иначе там където са символите ако има зелено фолио( мисля си че има всички) е неъвможно да стане като оригинално, но с бял цвят. Игарал съм си много с този ключ друг вариант няма. Не съм пробвал с червено синъо или друг цвят освен бялото какво ще се получи, минавайки свелината през зеленото фолио.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 09 юни 2011 12:18

Колега , къде ти е фолиото ? Мога да ти дам два варианта , които са може би най-добрите . Или си купи втора употреба ключ , или изтръгни от друга кола фолиото от ключа . Чесно казано най-добре си вземи нов ключ :)

Върни се в “Направи си сам!”