Радар детектор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Йордан Й
- Автомобил:
- Двигател:
Радар детектор
другите теми за закл.и реших да направя една относно Руски антирадар "Saver" за 35лв. продават ли се още и ефикасни ли са срещу сегашните радари на полцията тей като темата беше от 2005 година.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Радар детектор
Добри са. За разлика от всички скъпи модели не мрънкат за щяло и нещяло, а само на радари.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Мисля обаче нямаха K/Ka банд 

- Йордан Й
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ще го питам,че и ме интересува дали се намират трудно.
- Велосираптор
- Автомобил:
- Двигател:
вярно е че "Х" честотата е най-широко използваната от полицейските радари в Бг,НО стационарните камери за скорост са на "К" честота,а един приятел са го глобили миналата година в плевенско...детектора му е пищял с "Ка" той го игнорирал и минал със около 100 на знак 60
.в интерес на истината това е единствения случай, който съм чувал за радар с "Ка" честота,аз също ползвам радарен детектор, но не съм попадал досега на такава полицейска кола.Любопитно ми е някой знае ли мобилните радари ,които са в колите с камера коя честота ползват??

- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
работят,и да има ги все още намират се рядко но ги има.засичат и камерите които са в патрулите!проблема е само със стационарните камери с радар.но в бг такива има само по магистралите.не съм запознат къде другаде има стационарна с радар?! но за да има стационарна трябва да има и знак че предстои такава! гледам 4е и в бг са взели та са сложили такива ама за разлика от тези в европа тези тук са с размер на лист А4 а табелките в европа са с размери на автомобил!!!
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги.Откъде мога да си купя такъв антирадар.
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Велосираптор написа:вярно е че "Х" честотата е най-широко използваната от полицейските радари в Бг,НО стационарните камери за скорост са на "К" честота,а един приятел са го глобили миналата година в плевенско...детектора му е пищял с "Ка" той го игнорирал и минал със около 100 на знак 60.в интерес на истината това е единствения случай, който съм чувал за радар с "Ка" честота,аз също ползвам радарен детектор, но не съм попадал досега на такава полицейска кола.Любопитно ми е някой знае ли мобилните радари ,които са в колите с камера коя честота ползват??
Значи Аз ползвам радар детектор Saver G-213 отразява всички полицейски радари и тези в колите дори ми се е случвало да се разминавам с полицейска кола и да ми пищи, не засича само стационарни радари но там мисля че скороста се засича на база две снимки и софтуер изчислява скороста. Най добрто на тези радари е че пищят само когато има радар а не каквато и да е било антена я WI-FI я радио или GSM. Лощото е че когато писне вече е почти късно да се намалява

- malko_lud77
- Автомобил: vw-golf-2
- Двигател: 1800gti112
А от къде може да се намери такъв ?
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
http://emk-33.com/shop/index.php?cPath=58_87_1774-ето от тук.Имам такъв и смея да кажа,че ме е спасявъл и то неведнъж.