монтиране на халогени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MAXXYY
- Автомобил:
- Двигател:
монтиране на халогени
Имам халогени които съм ги купил преди няколко години но все не ми оставаше време да ги монтирам но сега вече реших да ги сложа на Пасата.Не са оригинални за Пасат но мисля да ги монтирам под бронята.Въпросът ми е дали може да се вържат на ключа за задният стоп за мъгла понеже той е с три положения.
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Re: монтиране на халогени
Може колега,но задължително през реле.Аз бих те посъветвал да си вземеш оригинални защото е в пъти по добре но крайното решение си е твое все пак.За вързването към ключа свързваш единия кабел на "-" (минус) номер 58b отзад на ключа а другия на номер 83а мисля че беше.Така като натиснеш копчето веднъж на вътре ти светят само отпред халогените,като го натиснеш още един път светят отпред и отзад. 

- MAXXYY
- Автомобил:
- Двигател:
Ок HukuTyY.Зарелето знам но ме интересуваше дали мога да ползвам ключа.Благодаря ти за съвета!
- RANOPILE
- Автомобил: VW Polo 2F
- Двигател: AAU 1994
При мен интересното е че има изкаран такъв кабел от купето, така че да не се занимавам с кабели(фабрично нямам халогени) и само буксата стои празна. Като пусна късите вече има напрежение в буксата(копчето е с 3 степени: 1-изкл.,2.Има напрежение в буксата,3.Има напрежение в буксата и е пуснат фара за мъгла отзад). А самата букса е отдясно като вдигнеш капака под прозореца(пред кутииката за бушоните: при 2F бушоните са под капака).
Може и при други модели да има така изведен кабел от копчето.
Може и при други модели да има така изведен кабел от копчето.
- crashman
- Автомобил: Bora
- Двигател: AUS
- Контакти:
Тази тема е много полезна, не знам само при Passat дали е валидна:
Монтаж на халогени от А до Я за Г3
При мен всичко си пасна перфектно от буксата само. Щом ключа за фаровете има тези положение и за халогени отпред, направо виж дали влизат повече кабели, отколкото излизат и си ток, после само добавяш реле за фаровете ако нямаш.
Дано съответстват нещата.
Монтаж на халогени от А до Я за Г3
При мен всичко си пасна перфектно от буксата само. Щом ключа за фаровете има тези положение и за халогени отпред, направо виж дали влизат повече кабели, отколкото излизат и си ток, после само добавяш реле за фаровете ако нямаш.
Дано съответстват нещата.