червен километраж голф 3 ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
kenykirilov
Автомобил:
Двигател:

червен километраж голф 3 ?

Мнениеот kenykirilov » Пон 20 юни 2011 22:53

Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казва :) благодаря предварително

Потребителски аватар
Ivelinch0
Автомобил:
Двигател:

Re: червен километраж голф 3 ?

Мнениеот Ivelinch0 » Вто 21 юни 2011 19:39

и аз се присъединявам към колегата, някой ако има опит да обесни как става самата процедура ! :)

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Вто 21 юни 2011 19:46

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Вто 21 юни 2011 20:23

kenykirilov написа:Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казва :) благодаря предварително

здравей колега значи аз какво направих най бързо и лесно отиваш в някоя книжарница и си взимаш от тези обикновените цветни и сваляш таблото и най отгоре където са те лампичките имаш една зелена падсветка махаш я и по нея си изрязваш от папката която си избрал като цвят и сглобяваш и си ти аз съм също с бели километражи и си сложих червена подсветка и стана доста прилично

Потребителски аватар
kenykirilov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kenykirilov » Вто 21 юни 2011 21:14

jorostamenov написа:
kenykirilov написа:Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казва :) благодаря предварително

здравей колега значи аз какво направих най бързо и лесно отиваш в някоя книжарница и си взимаш от тези обикновените цветни и сваляш таблото и най отгоре където са те лампичките имаш една зелена падсветка махаш я и по нея си изрязваш от папката която си избрал като цвят и сглобяваш и си ти аз съм също с бели километражи и си сложих червена подсветка и стана доста прилично

колега а снимка може ли да качиш че и аз искам да е червено но съм на път да се откажа от червеното ?

Потребителски аватар
jorostamenov

Мнениеот jorostamenov » Вто 21 юни 2011 21:27

утре ще го снимам :beer

Потребителски аватар
jorostamenov

Мнениеот jorostamenov » Съб 25 юни 2011 10:38

здравей колега ето ти някоя снимка да видиш но са с много лошо качество но на живо е страхотно направи това което ти писах преди и ще видиш :beer http://jorkata76.snimka.bg/automobiles/cherven.602350.24007897

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Съб 25 юни 2011 11:07

Давай го това табло и ще го направиме какъвто цвят искаш такъв :да:

Потребителски аватар
kenykirilov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kenykirilov » Пет 09 ное 2012 1:44

gsimania написа:Давай го това табло и ще го направиме какъвто цвят искаш такъв :да:

да ти го бях видял тогава коментара щях да се възползвам, колега! И все пак се справих сам.. ще постна снимки ако ги намеря да видите как се получи.. мен лично много ме кефи ефекта на червената светлина и оригиналния цвят на стрелките на белите километражи.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Пет 09 ное 2012 7:57

Има тема от 90 страници точно за Смяна на осветлението на таблото viewtopic.php?f=11&t=1891

Върни се в “Направи си сам!”