червен километраж голф 3 ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kenykirilov
- Автомобил:
- Двигател:
червен километраж голф 3 ?
Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казва
благодаря предварително

Re: червен километраж голф 3 ?
и аз се присъединявам към колегата, някой ако има опит да обесни как става самата процедура ! 

- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
kenykirilov написа:Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казваблагодаря предварително
здравей колега значи аз какво направих най бързо и лесно отиваш в някоя книжарница и си взимаш от тези обикновените цветни и сваляш таблото и най отгоре където са те лампичките имаш една зелена падсветка махаш я и по нея си изрязваш от папката която си избрал като цвят и сглобяваш и си ти аз съм също с бели километражи и си сложих червена подсветка и стана доста прилично
- kenykirilov
- Автомобил:
- Двигател:
jorostamenov написа:kenykirilov написа:Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казваблагодаря предварително
здравей колега значи аз какво направих най бързо и лесно отиваш в някоя книжарница и си взимаш от тези обикновените цветни и сваляш таблото и най отгоре където са те лампичките имаш една зелена падсветка махаш я и по нея си изрязваш от папката която си избрал като цвят и сглобяваш и си ти аз съм също с бели километражи и си сложих червена подсветка и стана доста прилично
колега а снимка може ли да качиш че и аз искам да е червено но съм на път да се откажа от червеното ?
- jorostamenov
утре ще го снимам 

- jorostamenov
kenykirilov написа:Колеги... има ли някой в пернишкия регион който може да ми съдейства да си пооправя светлините на километража че тва зелено на белия километраж хич не ме кефи, пък и е много бледо.. искам да го направя червено ама от жички не разбирам нищо ? ако някой може да ми помогне да казваблагодаря предварително
здравей колега ето ти някоя снимка да видиш но са с много лошо качество но на живо е страхотно направи това което ти писах преди и ще видиш

- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Давай го това табло и ще го направиме какъвто цвят искаш такъв 

- kenykirilov
- Автомобил:
- Двигател:
gsimania написа:Давай го това табло и ще го направиме какъвто цвят искаш такъв
да ти го бях видял тогава коментара щях да се възползвам, колега! И все пак се справих сам.. ще постна снимки ако ги намеря да видите как се получи.. мен лично много ме кефи ефекта на червената светлина и оригиналния цвят на стрелките на белите километражи.
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Има тема от 90 страници точно за Смяна на осветлението на таблото viewtopic.php?f=11&t=1891