Ключ газ-бензин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batteto.1984
- Автомобил:
- Двигател:
Ключ газ-бензин
Здрасти колеги обръщам се към вас за помощ с един ключ за газ-бензин автоматичен с отделни позиции газ и бензин,въпросния ключ ще се използва единствено само на позиция газ като се ползва основно време релето му.Идеята ми е да го ползвам за управление на потопяема дизелова горивна помпа в резервоара(оригинална).Идеята ми е следната след като се даде на контакт помпата да завърти 3-4 сек. и да спре и след завъртане на ключа за запалване да работи постоянно,сързах си ключа както му е реда но дойде времето за автоматичното пускане на помпата чудех се от къде да взема сигнал за ключа (антената,кабела който се намотава 5-10 навивки на централния кабел на делкото) взех сигнал(трябва да е пулсиращ иначе спира ключа) от едната дюза и номера стана обаче когато колата се движи по инерция на скорост се спира захранването на дюзите и от там се почва едно постоянно включване и изключване на ключа.Въпроса ми е може ли да се преправи въпросния ключ газ-бензин да работи с еднократен сигнал за да не спира(когато колата е в ППХ) постоянно ключа,демек подавам контакт помпата върти 3-4 сек. и спира взимам сигнал от шалтера на стартера(в момент на завъртане)подава се към ключа и си продължава да работи без да спира?