Пасват ли дръжките на голф 3 на 2ка

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
wicked_Jester
Автомобил:
Двигател:

Пасват ли дръжките на голф 3 на 2ка

Мнениеот wicked_Jester » Сря 20 юли 2011 22:22

Преди време бях чел тук една тема в която наш колега беше споделил че е сменял 2кови дръжки с такива на 3ка .. пасвали без преправяне и операцията отнела 10 минути с сутрешното кафе по негови думи ... Доста търсих тази тема но безуспешно ... та ако някои може да сподели мнение ще съм благодарен.
Извинявам се ако мястото на темата е НЕправилно .. моля да бъде преместена в правилният раздел. :обичам ви

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Пасват ли дръжките на голф 3 на 2ка

Мнениеот stefan4o » Сря 20 юли 2011 22:26

В Ебай продават такива, които пасват, но те са подобни на тройковите, не са 1:1 с тях. Водят ги мисля мк3-стайл/луук или от сорта.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: Пасват ли дръжките на голф 3 на 2ка

Мнениеот k_garchev » Сря 20 юли 2011 23:31

stefan4o написа:В Ебай продават такива, които пасват, но те са подобни на тройковите, не са 1:1 с тях. Водят ги мисля мк3-стайл/луук или от сорта.

Мдаа,вчера ми дойде поредният комплект!Дръжките са стил голф 3,но пасват на голф 2!Plug and play!Цената име точно 28.13лв!Преди около две години поръчах на един приятел такива и все още си работят!

Върни се в “Направи си сам!”