проблем с километраж голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с километраж голф 2
имам километраж с обортомер които е с 2 букси а този който е в колата е с 1 букса и с часовник някой може ли да ми помогне как да сложа този с двете букси също така имам и от голф 3 цяло обурудвано табло обаче когато почнах да го слагам като този колега от форума видях че моя километраж е със жило а на това от тройката е електронно ако някои разбира от инсталации да ми помогне благодаря предварително
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с километраж голф 2
За да си спестиш главоболия закарай колата на маистор да ти върже талото с двете букси . По-добре ще е , да си купиш такова с една букса , или да си бартеросаш твоето пак за същото , само , че да е с една букса каквато ти трябва .
Друго табло, като твоето било то, чрез бартер или пари е най-добрия вариант за мен, майсторите ще ти направят километража, но ще ти закикерчат таблото, токовете и т.н. и после "Счупили сте еди коя си пластмаса, щипка и т.н." "-Е да ама километража е там нали?"
-
- Автомобил:
- Двигател:
реших си проблема като си намерих табло с една букса ама сега пък часовника се показва когато си иска
- sensho1980
- Автомобил:
- Двигател:
колега потърси имаше тема в която имаше схема на такъв трансфер от 1 към 2 букси бяха дадени кое краче за какво е потърси сериозно