Здравейте колеги днес бях във един магазин за авто аксесуари и видях този кожен калъф за волана като за начало ми изглеждаше смешен и не надежден все пак за 8лв. какво да се учаква толкова попитах казаха че е от естествена кожа и издържал на слънчевите лъчи и несе изтърквал лесно монтажа е супер елементарен във комплекта имаше игла и специална връзка с за закрепване , поставяне , зашиване както искате така го разбирайте та поиграх си около 1 час и малко но крайният резултат е очерователен та ето за какво става на въпрос качвам 2 снимки в завършен вид от различен ъгал ако на някои му допадне може да напиша фирмата производител и размера на калъфа понеже има и по големи и по малки
http://desmond.imageshack.us/Himg806/sc ... res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg580/sc ... res=medium
Ако случаино има проблем със снимките кажете да ги кача през друг саит
Освежаване на волана за 8лв.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Освежаване на волана за 8лв.
Е аз минах на тая схема преди 2 месеца някъде. Доволен бях от резултата в предвид състоянето на волана от преди...

-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Супер е станало колега,кефи ме.Сподели коя е фирмата да няправя и моя така.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Малиии ужас... в доста теми в това "направи си сам" е валидна приказката - "икономията е майка на мизерията!"
На мен лично резултата ужасно не ми харесва...
Да не говорим че за около 25 лв. отгоре мисля имаше един колега, който оправяше доста по-добре позахабените волани....
И гаранция ще издържи повече от "това"
Да не говорим че за около 25 лв. отгоре мисля имаше един колега, който оправяше доста по-добре позахабените волани....
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Volkov написа:Малиии ужас... в доста теми в това "направи си сам" е валидна приказката - "икономията е майка на мизерията!"
Да позахабени от естествена кожа...а моя в случая беше облепен с хартиено тиксо и въобще липсваше кожата ...беше останала само основната част на волана...а 100-150 лева за претапициране...айде моля ти се за кола 91ва година....не си заслужава. А и имах неотложни ремонти. Както и да е продадох волана отдавна на един ауди фен който си го претапицира за скромните парички 150 левчета....Мисля, че за 8 лева си заслужава
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Ужас.... Тука за 50 лева ти шият волана става магазин 

vucata написа:Volkov написа:Малиии ужас... в доста теми в това "направи си сам" е валидна приказката - "икономията е майка на мизерията!"
Да позахабени от естествена кожа...а моя в случая беше облепен с хартиено тиксо и въобще липсваше кожата ...беше останала само основната част на волана...а 100-150 лева за претапициране...айде моля ти се за кола 91ва година....не си заслужава. А и имах неотложни ремонти. Както и да е продадох волана отдавна на един ауди фен който си го претапицира за скромните парички 150 левчета....Мисля, че за 8 лева си заслужава

- Calearo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да на живо е доста по добре а за да го освежавам както по горе колегите са споменали да го пращам да го правят като оригинален просто нямам нужното време пък и колата несе спира ежедневно но иначе моя волан си е в супер състояние това го сложих за предпазване фирмата ще я напиша довечера че трябва да слеза до гаража да я видя
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Баси отврата.Дайте 30-50 лева на тапицер да обели старите неща и да сложи тапицерия - защо се наказвате с тая мизерия пред очите и в ръцете си 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много кофти изглежда колега
язък ти за старанието
и на сравнително по-нова кола?

и на сравнително по-нова кола?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Тук,преди години сме коментирали как става най-добре волана!Най-добре е да се шие на тропосаното!Става много по-бавно,но резултата е в пъти по-добър! 
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=48880&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=48880&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD
Последна промяна от pas1.8mi на Чет 18 авг 2011 7:32, променено общо 1 път.
- Calearo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми на някои им харесва на други не както казвам това е вариант да се запази волана а на отрицателните мнение относно това че несъм го дал на някои майстор пак казвам че влана си ми е перфектен нито ожулен нито изтъркан сложих го за да се предпази понеже се кара ежедневно а и няма да е вечно моя тази кола и новият и собственик след време да неси бие главата + това раздела е направи си сам и показах какво съм измаисторил 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мхм..
на теб да ти грознее волана пък се грижиш за следващия собственик
на теб да ти грознее волана пък се грижиш за следващия собственик

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Мда, доста интересна логика. Пазиш го за кого? Наистина е доста грозно така. Аз лично не бих го сложил.