Прекъсване запалване може ли?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Мордухай
Автомобил:
Двигател:

Прекъсване запалване може ли?

Мнениеот Мордухай » Вто 07 ное 2006 22:41

Предлагат ми към алармата да ми скрият една игличка в купето и преди да запаля трябва едновремено да пипна иглата и ключалката за запалването дали ще има някакъв ефект при евентуално посегателство над мойта колица?

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Re: Прекъсване запалване може ли?

Мнениеот DAXC » Вто 07 ное 2006 22:49

Мордухай написа:Предлагат ми към алармата да ми скрият една игличка в купето и преди да запаля трябва едновремено да пипна иглата и ключалката за запалването дали ще има някакъв ефект при евентуално посегателство над мойта колица?

Колега, щом стигнат до момента запалване на автомобила, значе са ти хакнали алармата и няма да има проблем с паленето. Замисли се за имобилайзер или 2ра аларма. А най-добрия вариант-автокаско.

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Вто 07 ное 2006 22:52

Някои майстори правят автоматично да се прекъсва захранването на бензиновата помпа или на стартера докато не се деактивира алармата. Иначе за игла, шега, бутон или други такива пинизи съм чувал, но не зная до колко са ефективни или, ако щеш, до колко е практично да си вреш едната ръка някъде и да държиш копче докато с другата палиш - и тва всеки път !

Потребителски аватар
Мордухай
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Мордухай » Вто 07 ное 2006 22:57

Това с докосването е след като си изключа алармата и докосването е едновремено след това палиш иначе въртиш колкото искаш но не пали

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 07 ное 2006 23:21

Имал съм такава игла ,но трябваще да си наплюнчваш пръста :lol: с сух пръст не действаше. Според мен има ефект защото е много трудно да бъде открита по таблото, тя беше като шупличка на пластмасовото табло не си личеше изобщо :shock Според мен обаче само ще ги забави малко,трай бабо да те не стига че :x

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 08 ное 2006 9:03

идеята е много добра , но тябва да бъде доразвита със съответното заключване на предния капак, за да нямат възможност апашите да си свързват кабелите направо при двигателя, тогава каквато и аларма и блокировка да имаш - гориш ;)

Потребителски аватар
kalinveliki
Автомобил: VW T4
Двигател: 2.4D
Контакти:

имам

Мнениеот kalinveliki » Сря 08 ное 2006 15:25

имам приложени много такива идей, прекъсва се сичко което искаш и е толко лесно че няма до каде!!!аз съм прекъснал....! :D
е не е да го знаят апашите :cry:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: имам

Мнениеот Anbuch » Сря 08 ное 2006 21:28

kalinveliki написа:имам приложени много такива идей, прекъсва се сичко което искаш и е толко лесно че няма до каде!!!аз съм прекъснал....! :D

Да колега... мойта е направо като самолет ,докато превключиш всичките копчета тръгване няма , аз обаче не се притеснявам да кажа на апашите къде са - на всякаде. Даже и при спускане на ръчната се еб@в@ една работа... :lol: имам и фалшиви :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Мордухай
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Мордухай » Сря 08 ное 2006 22:02

И как мога да предотвратя отварянето на предния капак ? Между другото вече е вързан пиниза и е 1към 1 с това което ми каза пича!

Потребителски аватар
kalinveliki
Автомобил: VW T4
Двигател: 2.4D
Контакти:

Мнениеот kalinveliki » Пет 10 ное 2006 9:50

трябва ти една машинка става и от централно! режеш жилото и до самата скоба за отваряне на капака, монтираш машинката отвътре! като машинката се отваря със ел.сигнал или от скрито бутонче или от дистанционно/продават за 30 лева с две релета и 3 програми - две дистанционни/ ама вече става скъпо.

ако е с бутон натискаш бутона и штрак и се отваря!

Потребителски аватар
FLAIR
Автомобил: Golf IV
Двигател: SR 1999

Мнениеот FLAIR » Пет 10 ное 2006 9:55

Мордухай написа:И как мога да предотвратя отварянето на предния капак ?

Ами откачи старото жило. Купи си ново такова, което да прокараш от другата страна, или просто скрий на подходящо място. Е, ще ти трябва и дръжка :)

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 10 ное 2006 10:07

относно предния капак ако имш емблема ти я смъкват дърпат лосчето и се отваря

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 11 ное 2006 13:39

И аз си прекъсвам нещичко... Например, Хол-датчика. :lol:
А относно отварянето на капака, имам 3 кутийки със стърчащи от тях жици, останали си по местата след предишни ебавки с машината и само 1 истинско реле, което ще им свърши работа, ама то пък е добре скатано...
А някой да е чувал за платформи за извозване на коли? Трайте, да не чуе рогатия!

Върни се в “Направи си сам!”