с кво мога да я залепя и изобщо може ли.
Пукнат радиатор (Ленене)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Пукнат радиатор (Ленене)
Радиатора сълзи точно където влиза маркуа на казанчето на пласмасата отгоре където е изплющана емблемата на VW И AUDi
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пукнат радиатор (Ленене)
Привет, май трябва да гадаем с к"ъв мотор си , а от там и накаде сочи "пишлека" за вис. налягане. Второ, май си открътил самия "пишлек" - / особено ако си с малкия мотор съм сигурен че си вадил акумулатора по-бързо от обичайното и
.Сега според мен вариянтите са 3.
1-ви.:Стругар прави "пишлек" - щуцер демек от месинг с външна ситна резба от едната страна/ за да я завиеш в радиатора/ и си намираш изпробвано лепило което да гарантира "спойката" м/у щуцера и радиятора/пластмасата/.Лепилото трябва да е и термо устойчиво , че и масло устойчиво.Мажеш ситната резбичка и навиваш в отвора и после обмазваш отвън хубаво/ вътре в тръбичката напъхай грес да не върне лепило и така ще запушиш или намалиш дебита на течноста/антифриза/.Хубаво е лепилото да може да се "изпича".Аз ти препоръчвам "" - цената на лепилото и цената на стругара /за работа се равняват според мен на другите два варянта
2-ри.: Радиатор 2-ра ръка с пазарлък за връщане, качваш газ да загрее и да отвори и двата кръга, тук огледай да няма "зеленясали" язвички по него или умачкани "перца" - от механична намеса, и вътре да е "мазна чорбичката" - демек е каран с антифриз.
3-ти.: Има "Китайчета" до 60 кинта - все пак е ново и можеш да го върнеш ако го сменят в сервиза с който бачка магазина.

П.С. А лепилото което цитирам / ако е почистено и обезмаслено местото/ е уникално здраво.
Ако решиш да лепиш и натъпчеш грес в тръбичката, като стегне лепилото я смукни с тръбичка и почисти с тампон /клечка/ за уши, че тази грес ще "спече" на някое причудливо място и ще докара друга беля 
.Сега според мен вариянтите са 3.1-ви.:Стругар прави "пишлек" - щуцер демек от месинг с външна ситна резба от едната страна/ за да я завиеш в радиатора/ и си намираш изпробвано лепило което да гарантира "спойката" м/у щуцера и радиятора/пластмасата/.Лепилото трябва да е и термо устойчиво , че и масло устойчиво.Мажеш ситната резбичка и навиваш в отвора и после обмазваш отвън хубаво/ вътре в тръбичката напъхай грес да не върне лепило и така ще запушиш или намалиш дебита на течноста/антифриза/.Хубаво е лепилото да може да се "изпича".Аз ти препоръчвам "" - цената на лепилото и цената на стругара /за работа се равняват според мен на другите два варянта
2-ри.: Радиатор 2-ра ръка с пазарлък за връщане, качваш газ да загрее и да отвори и двата кръга, тук огледай да няма "зеленясали" язвички по него или умачкани "перца" - от механична намеса, и вътре да е "мазна чорбичката" - демек е каран с антифриз.
3-ти.: Има "Китайчета" до 60 кинта - все пак е ново и можеш да го върнеш ако го сменят в сервиза с който бачка магазина.

П.С. А лепилото което цитирам / ако е почистено и обезмаслено местото/ е уникално здраво.
Ако решиш да лепиш и натъпчеш грес в тръбичката, като стегне лепилото я смукни с тръбичка и почисти с тампон /клечка/ за уши, че тази грес ще "спече" на някое причудливо място и ще докара друга беля 
Последна промяна от kostadin_spasov на Пет 13 яну 2012 22:39, променено общо 1 път.
-
ebemti66
- Автомобил:
- Двигател:
Батьо, преди да изясняваш тия неща за пишлеците, погледна ли че темата е от 2005 г. ?
Автора от тогава е счупил още 2-3 радиатора ... или коли 
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Е лошо няма. Така ако на някой му се наложи да лепи , ще му е от полза като излезе отговора с търсачката. 

- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Ebemti забележките
, не туряй си го
.Барем и у Перник ше знаете кво да си правите с радияторите както е писал колегата.Иначе на всички колеги
и Ч.Н.Г!
.Барем и у Перник ше знаете кво да си правите с радияторите както е писал колегата.Иначе на всички колеги
и Ч.Н.Г!-
ebemti66
- Автомобил:
- Двигател:
Досега карахме без радиатори бате, добре че се появи ти да ни отвориш очите за "пишльоците"
Явно са ти доста навътре тия неща 
Явно са ти доста навътре тия неща 
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател: