Някои миндили са исипали тази нощ 1 туба каноколит на предния капак някои знае ли как да го отсраня без да повредя боята? Помагаите че е страшна гледка mod edit: vasstop
По принцип ако е залят каноколита с вода огоре ства бял и много гадно ако нищо не е заливана само каноколита е безцветно !
До това как се маха освен сас водичка ! И с времето !
Не знам друг метод за сега !
На тоя черен капак белее та са къса и е бая дебел слои казаха ми да изчакам някои ден като го напече слънцето щяло да се напука и да падне ама да видим кво ша кажат и др. колеги!
Аз я мих със вода ама падна само наи тънкия слои търках е със гъба ама е много дебело и не става. Абе аз да ги пипна ша им отрежа ръчичките на тия ама все полека
Друг недостатък на каноконлита (в случая полезен)е че не е термоустойчив и при нагряване(на слънце)трябва да се олющи.Не съм пробвал от капак,но дано имаш успех!
доста пъти ми е залепвал пръста за тубичка каниколит и от много хора а и от личен опит вече знам че единствения вариант и безболезнен е в едно канче с вряла вода.. като поседи малко (20-30мин) и лека полека се отлепя
най добре да го напече слънцето да изсъхне добре и на пароструйка с по голямо налягане и вряла вода(пара) и ще падне
не го търкай с гъбички че ще надраскаш лака около петното и като го махнеш ще седи грозно!
успех и дано да няма последствия