свива4ки за пружините?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
свива4ки за пружините?
имали некои които да е пробвал не6то подобно?слагат се на пружините и натега6 гайките на свива4ките...колата ставала по ниска?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
За това ли говориш? http://www.bgtuning.com/catalog/index.php?cPath=61
Според мен направо си вземи едни спортни пружини на първо време. Като посъбереш парички сложи едни хубави газови амортесьори и си готов!
Според мен направо си вземи едни спортни пружини на първо време. Като посъбереш парички сложи едни хубави газови амортесьори и си готов!

парите не са проблем..ми просто питам има ли някой с такова не6то и тарся мнение тва еdriver написа:За това ли говориш? http://www.bgtuning.com/catalog/index.php?cPath=61
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
Никога не бих си сложил такава глупост. През цялото време пружината ще е при по-голямо напрежение от нормалното и съответно и съсяваш много живота, да не говорим, че при свиване/разширяване едва ли ще се държи както трябва. Те хората за това са си направили съответните пружини и амортисиори да им легнат колите, не с 2 болта и планка 

-
- Автомобил:
- Двигател:
kamikaze написа:eй я по тарси тука www.bgtuning.com и тогава ми говори веgolf_tuning написа:и кфо става викаш?
Къв ход ше има пружината ве играч?
еи ти сиgolf_tuning написа:kamikaze написа:eй я по тарси тука www.bgtuning.com и тогава ми говори веgolf_tuning написа:и кфо става викаш?
Къв ход ше има пружината ве играч?

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
kamikaze написа:еи ти сиgolf_tuning написа:kamikaze написа:eй я по тарси тука www.bgtuning.com и тогава ми говори веgolf_tuning написа:и кфо става викаш?
Къв ход ше има пружината ве играч?ясно ли ти е ти не вижда6 ли 4е сам пуснал тая тема за да знам имали ефект бе от каде да знам каф ход 6е има тая пружина бе малииииииииииииииииии