:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Смяна на цвета на еърбег

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Смяна на цвета на еърбег

Мнениеот Aprilia » Вто 14 фев 2012 4:28

Надявам се тука да е правилното място да задам въпроса си и да го обсъдим :mrgreen:
Предлагат ми от Испания на невероятна цена един еърбег от Голф 5, проблема обаче е че е много странен цвят и няма да се върже с интериора ми, по принцип се продават такива "капаци" за еърбега и тази част може да се смени с черна, обаче произхода на капаците е най-често китай или Полша, това което ме притеснява е при евентуален инцидент и гърмване на еърбега този капак да не се разхвърчи на 1000 парчета и вместо да " изпише вежди, да избоде очи " и то в буквалния смисъл. За това се замислих за смяна на цвета, не мога да определя това някакъв вид изкуствена кожа ли е или пластмаса и как евентуално може да се боядиса в черно ? Някой някаква идея ? Варианта да си търся черен еърбег го знам, ама този само заради цвета е на 1/3 от цената на черен mhihi :Mr Green Fun

ето прилагам и снимка

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на цвета на еърбег

Мнениеот Asen_D » Вто 14 фев 2012 8:01

С боядисване няма ли да се получи :screwy

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Re: Смяна на цвета на еърбег

Мнениеот RoadRunner » Пет 17 фев 2012 17:20

Аз си мисля, че тия момчета дето боядисват волани от естествена кожа ще го оправят ;)

Върни се в “Направи си сам!”