Тъй като не намерих подобна тема, чрез търсачката реших да пусна нова, ако има такава моля да ме извините.
Обръщам се към колегите от клуба като се надявам да получа компетентни мнения от хора, притежатели на VW

Имам като идея да си поставя диоди под колата, подобно на неона да осветяват областта около колата, но само при отварянето на врата. Това не е от първа важност за една кола, но има своите преимущества като да не стъпем в някоя локва в тъмното, пък и е готино (поне според мен) като си отвориш вечер вратата да се освети леко около колата

Целта ми е да се получи подобен ефект:
В този случай осветелението е на самата врата, тъй като става много сложно мисля, че диодите могат да се поставят на самия праг отдолу. Кабелчетата мисля да проверя от къде мога да ги вкарам в багажника, за да ги свържа с лампичката там. Наясно съм че при отваряне само на една врата или багажника ще светнат и четирите тела под вратите, но пък лошо няма - нека има светлина

За целта мисля да поставя под всяка от вратите този тип диоди, само че по къси с по 4 или 5 диода:

Това е като цяло моя замисъл, очаквам да споделите своите мнения и препоръки, като държа да се знаете, че просто разучавам по какъв начин може да се реализира всичко. След като се изяснят нещата може да се пристъпи към реализиране