Та бутона за аварийните светлини ми се намира "над волана" и искам да го преместя ето тук. Какво ще ми е необходимо освен бутон (релето същото ли трябва да остане?) Някой правил ли го е до сега? Благодаря предварително
Бутон за аварийни на Голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Бутон за аварийни на Голф 2
Здравейте колеги. Търсих ,но не намерих точно такава тема и за това я пускам тук.
Та бутона за аварийните светлини ми се намира "над волана" и искам да го преместя ето тук. Какво ще ми е необходимо освен бутон (релето същото ли трябва да остане?) Някой правил ли го е до сега? Благодаря предварително
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
Re: Бутон за аварийни на Голф 2
колега правил съм го на моя Гз ,аз използвах ключ от Г2 но го монтирах под управлението на вентилацията,освен ключа ти трябва малко кабел и кабелни обувки, удължават се 6 кабела от "стария" бутон до новия ,мястото където си избрал е много по-удобно отколкото да бъркаш през волана,това беше и моята цел ,успех