вграждане на мигачи във фаровете на КОРАДО
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
вграждане на мигачи във фаровете на КОРАДО
днес ми доиде идеа да си направя мигачите във фаровете на корадото разполагам едни счупени предни мигачи от опел кадет и започнах да кълцам
изрязах фасунката от мигача след това намерих една пластмасова тръба от прахосмукачка която беше с подходящ отвор за да сложа в нея оранжевата -шапка- която покрива крушката в мигача след това изрязах дупка в рефлектора с размер около 1мм по голям от този на тръбата идеята е мигача да е захванат на кутията и да е неподвижен а не на рефлектора за да се настройват светлините без проблем също искам да не разглобявам фара за смяна на крушка пробих отвор и на кутиятя на фара след това измерих и отрязах тръбата така че да тръгва от кутията до рефлектора- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вграждане на мигачи във фаровете на КОРАДО
Идеята е добра , изпълнението също! Но , какъв е замисъла , какво ще има на мястото на оригиналните мигачи ???? И другото което ме притеснява , е че при включени къси светлини , този мигач не знам как точно ще се вижда 
сега е момента и да боядисаш част от рефлектора в черно , мисля че ефекта ще е по добър 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Както се вижда на 4ката....малко мъчно особенно ако има ксенон 
според мен вместо крушка някакви по мощни диоди да вадят очите направо....и ще се вижда достатъчно добре

според мен вместо крушка някакви по мощни диоди да вадят очите направо....и ще се вижда достатъчно добре
-
- Автомобил:
- Двигател:

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Интересна идея.Предполагам ще запълваш бронята 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ето и снимки от теста днес
и със пуснати фарове мисля че добре се вижда вярно е че е малко дребен мигача но не бих казал че не се вижда но това е сътворено изцяло от боклуците в гаража и резултата според мен е добър мисля да направя и със диоди на мястото на крушката искам да премахна халогените и мигачите от бронята която си подготвям за лятото е ще я запълня да е равна заради това решх да си направя мигачи във фаровете другият вариянт който мисля е на мястото на дългите светлини да е мигач а късите да станат и дълги и къси гледах във вортекса един канадец беше го направил-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Не знам дали ще свети добре и на дълги светлини тази секция но ако го направиш така направи дългия с оранжева крушка с две светлини
Слабата за габарит а силната за мигач 

-
- Автомобил:
- Двигател:
това е добра идея не сам обръщан внимание има ли оранжеви крушки с две светлини да се продават ?
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
сега разбирам защо си предприел ,преместване на мигача в фара . Не се сърди , но според мен трябва да инвестираш в нова броня , оригинална. Тази е меко казано грозна , и според мен не отива изобщо на тази кола. Иначе с черното фара е станал добър , но проблема с светенето на мигача според мен си е нещото на което трябва да обърнеш специално внимание. Не мисля че нощно време този мигач ще се вижда добре 

-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.dubdesignindustries.com/audilights/ това е яко с рефлектори от ауди а4-ка
-
- Автомобил:
- Двигател:
тази броня е само парлама и наистине отврат тази с която карам сега я префасонирам за челен интеркулер и е на два пръста от земята зимата е невъзможно да караш с нея по нататък ще пусна снимки на цялостен проект екстериор интериор и най вежното утикален мотор на г-60 от две години го събирам този проект дано това лято да преключа
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
emundo написа:тази броня е само парлама и наистине отврат тази с която карам сега я префасонирам за челен интеркулер и е на два пръста от земята зимата е невъзможно да караш с нея по нататък ще пусна снимки на цялостен проект екстериор интериор и най вежното утикален мотор на г-60 от две години го събирам този проект дано това лято да преключа

това по-скоро за габарит може да се ползва, иначе трябва да имаш голямо въображение, за да разбереш че свети през деня.