как да си направя корите на вратите черни-вече черни
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
как да си направя корите на вратите черни-вече черни
та понеже искам да си направя корите на вратите черни, а пък оригинални черни не се намират много читави(поне аз не намерих) съм решил ако мога по някакъв начин да си направя моите с ваша помощ,само не искам да ги правя с кожа,давайте предложения съвети а още по добре ще е ако някой ги е правел и има снимков материял,става въпрос за кри от Г2
Последна промяна от zdravko_jett на Вто 14 юни 2011 19:17, променено общо 1 път.
- karrlito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да си направя корите на вратите черни
Аз моите си ги пръснах със спрей черен мат. Леко по грапав става плата, но повърхността като се пипне няколко пъти и поомеква. Резултата е супер корите бяха станали почти бели, а и бяха изтъркани на места. По добър вариант е да се претапицират, но на мен и така ми вършат работа защото изглеждат като нови. Ако решиш да претапицираш има тема за претапициране на таван доколкото си спомням и процедурата трябва да е същата.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така . Процедурата е същата като претапицирване на таван . Чесно казано , най-хубаво ще е ако си го претапицираш . Може да използваш черен плат за корите . Нищо не ти пречи да ги пръснеш и черен мат де , или някакъв друг спрей , но с нова тапицерия ще е в пъти по-хубаво 

-
- Автомобил:
- Двигател:
добре де след като ги пръсна с черен мат после не цапаха ли като ги пипаш
- karrlito
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:добре де след като ги пръсна с черен мат после не цапаха ли като ги пипаш
Не цапа боята попива в плата.
- vesko_sr
- Автомобил: vw passat b4
- Двигател: ADZ 1995
Тези спрейчета мисля, че са точно за тази цел: http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=1785_816_814
-
- Автомобил:
- Двигател:
ето това се получи, харесва ми много как се получи не цапа след като изсъхне,за сега направих задните 2 а утре и предните,ползвах черен мат на дупли колор стигна за 2те задни и 2пъти да мина предната корите ги минах около 5-6пъти доста си поема плата
- karrlito
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:ето това се получи, харесва ми много как се получи не цапа след като изсъхне,за сега направих задните 2 а утре и предните,ползвах черен мат на дупли колор стигна за 2те задни и 2пъти да мина предната корите ги минах около 5-6пъти доста си поема плата
Важното е на теб да ти харесва

-
- Автомобил:
- Двигател:
е тя снимката не е много много хубажа личи все едно има по светли петна по кората но навсякъде е еднаквао
- karrlito
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:е тя снимката не е много много хубажа личи все едно има по светли петна по кората но навсякъде е еднаквао
Екстра е станало. Аз се опитах да снимам моите ама и те стават на петна (нямам хубав апарат). Иначе цвета е плътен и ако не пипнеш няма да знаеш оригинал ли е или е пръскано.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да си направя корите на вратите черни-вече черни
вкарах 2спрея по 600 милилитра об6то за 17лв си направих корите черни