Отваряне на задния капак с дистанционно.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- шокалан
- Автомобил:
- Двигател:
Отваряне на задния капак с дистанционно.
Ситуацията е,че съм решил да си сваля задния номер на бронята и да заравня капака(класика)ясно е за кво говора.Въпроса ми е кой и срещо колко пара ще ми направи капака да се отваря без ключ.??
- шокалан
- Автомобил:
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:азидваш тука вземаш 2 литра бира и едни пилешки хапки пане и 1 час работа и си змаинаваш
Супер два литра са малко да ги направим 5 литра,обаче Голфа в момента изглежда така http://store1.data.bg/shokalan/Cars/RIMG0004.JPG до Стара Загора Се ша ма спрат некаде

- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хахах колега шокалан не мисля че в това състояние на голф-а най-голямия ти проблем е багажника
направи го както искаш да изглежа апък аз ще ти го направя да се отваря с копче нямаш проблем
а до -тогава можеш да си затапиш номера там заварки и китове и пръскания и за да можеш да го отваряш погледни от вътрешната му страна там където са му мехнизмите и там има едно лостче което е изправено, там вържи едно жило за да можеш като го дръпнеш да се отваря извинявам се че така го обяснявам но в момента имам доста проблеми и не мисля съвсем ясно