Имам желание да сложа "спойлер" (антикрило) на 3та врата на голф 3. Колебая се между "сенник" от ГТИ или нещо друго. Според вас от каква друга кола може да пасне като ширина , например голф 4 ?
Извинявам се предварително, ако въпроса не е за правилния раздел.
Антикрило голф 3 ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Audi A3 8p
- Двигател: BKD 2004
Re: Антикрило голф 3 ?
колега имам 1 стандартно крило отзад на 3/5 врата ако си зайнтересован пиши лично 

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Голфовете, лично според мене, не се получават много добре като се накичат с разни пласмаси. Сложи си оригиналнен спойлер, а не някой рафт за буркани.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Славчо е много правБързият написа:Голфовете, лично според мене, не се получават много добре като се накичат с разни пласмаси. Сложи си оригиналнен спойлер, а не някой рафт за буркани.

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
И да не е оригиналния сенник има едни по орязани ако пък те му харесват може да сложи него,преди време и аз така зарибен за крило ама кой ти знае че капака на 3ката комби е по различен от обикновена 3ка и не стана та крилцето отиде при колегата vw_krasi_vw който още се услушва и не е почерпил 

dinkonikolaev написа:И да не е оригиналния сенник има едни по орязани ако пък те му харесват може да сложи него,преди време и аз така зарибен за крило ама кой ти знае че капака на 3ката комби е по различен от обикновена 3ка и не стана та крилцето отиде при колегата vw_krasi_vw който още се услушва и не е почерпил
Именно, аз затова питам например спойлер от голф 4 дали ще пасне като ширина ?
Не съм тръгнал да слагам пейка за буркани все още

Но ето това например стои добре ..
yidz07 написа:Именно, аз затова питам например спойлер от голф 4 дали ще пасне като ширина ?