Поло с 2Е мотор ? Заслужава ли си ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
S i l a t a
Автомобил:
Двигател:

Поло с 2Е мотор ? Заслужава ли си ?

Мнениеот S i l a t a » Пет 20 апр 2012 17:06

Здравейте колеги :) От няколко дни ме тормози една идея,за едно Поло което ме изкушава да му се монтира 2Е мотор.Полото е MK 2 Купе 1991г. а има и едно комби 92год. .Интересува ме,ако някой знае на кое от двете е по удачно да се монтира мотора.Заслужава ли си и дали е възможно такова нещо ?! Мотора е от Голф 3 93г. 2Е,115 к.с.Какви полезни идеи и съвети имате относно тази идея ? Благодаря предварително на всички !!! :)

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Re: Поло с 2Е мотор ? Заслужава ли си ?

Мнениеот Volkov » Съб 21 апр 2012 15:59

Драстииииииии, :Mr Green Fun
от сега ти казвам, БЕЗ преправяне на коша няма как да стане!
Сиреч ако ми хващаш думите, ще трябва рязане на рогове и напасване на двигателя, после задълже ще имаш голяма драма със скоростите и полуоските, които изобщо нямат нищо общо, сиреч голям филм е!

процедурата ще надхвърли по груби сметки 1500лв., което ми се струва че е повече от цената на цялата кола :idea:

Друга гледна точка ти представям - технически преглед как ще минава тая кола, недай си боже кат, техно тест, смея да твърдя че ще си навлечеш бая проблеми, и накрая резултата едва ли ще е равен на хвърлените пари,труд и време!

Успех! :012:

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Нед 22 апр 2012 6:22

с две думи като ще си играеш поне да е ABF :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djshomi » Нед 22 апр 2012 18:12

Вземи си 1,4 16 AHF имам го монтиран на 86Ц комби баси лудницата ела да видиш и да те повозя за какво говоря за какво ти е това 2е и да се чудиш как да го сложиш.Много по лсно се слага този.и инсаталцията си я меткаш цялата.Имам и един за продан ако имаш интерес пиши.

Върни се в “Направи си сам!”