Здравейте колеги днес имах свободно време и реших да си освежа малко километража,беше ми писнал да го гледам в оригинален вид...хванах отверката,свалих го и ето какво се полу4и
Много игра4ка има докато се стигне до него...свалят се цд-та,конзолката за управление на парното,вси4ки коп4ета,отка4а му се жилото,буксата...но важен е крайният резултат Цялата работа ми излезе 2.30лв. и няколкото цигари,които си варвят с ядовете докато работя Снимките са от телефон и са леко зле,но пак се вижда за какво става дума
Последна промяна от Me4Kaa на Вто 15 фев 2011 21:16, променено общо 2 пъти.
Не се маха стъклото,отвиват се отзад то4но 8 видийки и се вади вси4ко боядисах му стрелките в същия цвят като този който е на 7000 оборота,направих си и импровизирани рингове около уредите с металик вси4ко това с един лак за нокти 1.20лв и един маркер металик 1.10лв като за без пари бива
Последна промяна от Me4Kaa на Вто 15 фев 2011 21:19, променено общо 1 път.
Знам как се разглабя километража. Идеята ми беше да напишеш точно как си го освежил, стъпка по стъпка. Да е полезно на колегията, нали затова е раздела
то се вижда колега на снимките,стрелките са минати с лак,и са направени рингове с маркер около уредите това е цялата философия,а и забърсах с едно парцал4е стъклото отвътре
не вярвам то там слънце няма как да пекне директно,пак и километража си е затворен добре...пък ако стане нещо маркера е в мен пак пръскам за 1 4ас вси4ко и става както трябва