120 вата-къси светлини?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
120 вата-къси светлини?
Макар че има тема за светлините,искам да отворя нова.Сложил съм релета на късите,но пак не светят добре.Може би се дължи на затъмнените рефлектори/така дойде колата от швейрария/. Та мисълта ми е:фаровете ми са двусвкциони-ако в секция къси вместо крушка Н -1 сложа Н-4 с две свелини 55/65 вата и разделя кабела на къси към крушката на 2 и захраня двете светлини едновременно-общо 120 вата само в секция къси---че ще свети супер яко ми е ясно,а и през релето инсталацията ще си издържи. Дали ще създавам проблем на насрещните коли?
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 120 вата-къси светлини?
SMEL написа: двусвкциони-Н -1 сложа Н-4
H4 e по-голяма от H1 и няма как да я вкараш в двусекционен фар... решението за теб е - нови фарове / втора употреба читави или магазина.../ всичко друго според мен е в сферата на предположенията и безсмислените опити

- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
ами 10-20 лв. за крушки ща са ми разходите-нищо работа,а за напъхването съм го измислил.металния държач на крушката е на 3 винтчета към рефлектора-и ще го сменя със държач от едносекционен фар от ГОЛФ 3.Svetilio написа:SMEL написа: двусвкциони-Н -1 сложа Н-4
H4 e по-голяма от H1 и няма как да я вкараш в двусекционен фар... решението за теб е - нови фарове / втора употреба читави или магазина.../ всичко друго според мен е в сферата на предположенията и безсмислените опити
SMEL написа:Svetilio написа:SMEL написа: двусвкциони-Н -1 сложа Н-4
3.
Smel ,може да го знаеш ,може и не 0889 78 42 35, никилира рефлектори ,живее срещу проектанска.3 чифта рефлектори съм си правил при него.

vladtod написа:SMEL написа:Svetilio написа:SMEL написа: двусвкциони-Н -1 сложа Н-4
3.
Smel ,може да го знаеш ,може и не 0889 78 42 35, никилира рефлектори ,живее срещу проектанска.3 чифта рефлектори съм си правил при него.Цената е в зависимост от фара,мноо съм доволен
Колко взема за фар на пасат като твоя?
Последна промяна от DOHC на Пон 18 дек 2006 20:15, променено общо 1 път.
DOHC написа:Колко взема за фар на пасат като твоя?
15 лв. но става веднъж

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pavcho2 написа:Plarol написа:Много бавно пиша
Не издържам !!!![]()
![]()
![]()
Имам един приятел който ходи при ваското да му смени инсталацията за 100 ватови крушки и след като сложи неговите пак не усети разликата (само да кажа ,че той е със Сеат Толедо ) и нека си каже мненейто де.
Явно за мен става дума. Точно така беше. Ваското1 ми направи релетата всичко точно, но ми каза, че фаровете са ми за смяна. А Ваското като каже не лъже

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
SMEL написа:Та мисълта ми е:фаровете ми са двусвкциони-ако в секция къси вместо крушка Н -1 сложа Н-4 с две свелини 55/65 вата и разделя кабела на къси към крушката на 2 и захраня двете светлини едновременно- Дали ще създавам проблем на насрещните коли?
Със сигурност ще създаваш проблеми. На дългите няма пластинка пред ел.лампи. А и куките налитат много на такива фарове -- ще има още минус точки

Навремето на Фиат 125 съм правил тази магария и все са ми присвяткали насрешните, че ги заслепявам. Затова монтирах отдолу фарове за мъгла и карах на къси и на фарове за мъгла. При преминаване на дълги светят 4 те фара + фаровете за мъгла / в последствие ги направих да се изключват като съм на дълги/ фаровете за мъгла./
По добре сложи китайски ксенон на късите.