Смяна на осветлението на таблото Golf I
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- georgipass
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

- 
				mad_doctor
 - Автомобил:
 - Двигател:

pinci написа:Днес си направих таблотот най-накрая да светикато хората. Стана супер. Отне ми около 2 часа. Имам снимки как седят диодите отзад, но са доста тъмни, ако все пак имате желание кажете ще ги покажа
И ти ли Бруте??
- pinci
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Съвалявам за лошото качество, но такъв е животът. Като го снимам как свети и това ще постна.
 Така стояха диодите до вчера (2 диода 2мм, 2 резистора х680)
 От вчера вече съм с 4 диода 2х2мм и 2х5мм. Дву милиметровите са напъхани в процепа от който по принцип се осветява таблото а пет милитеровите са ориентирани да светят на там. Честно казано май пет милиметровите не вършат много работа в това си положение (по-добре и тях да се опитате да ги заврете в цепнатината). Отрязах им крачетата иначе щях да ги разпределя през еднакво разстояние по дължината на таблото

Така стояха диодите до вчера (2 диода 2мм, 2 резистора х680)
 От вчера вече съм с 4 диода 2х2мм и 2х5мм. Дву милиметровите са напъхани в процепа от който по принцип се осветява таблото а пет милитеровите са ориентирани да светят на там. Честно казано май пет милиметровите не вършат много работа в това си положение (по-добре и тях да се опитате да ги заврете в цепнатината). Отрязах им крачетата иначе щях да ги разпределя през еднакво разстояние по дължината на таблото- 
				mad_doctor
 - Автомобил:
 - Двигател:

Ммммда, затова ти казах, че тия елипсовидните при мен дето са са правени все едно за тая цел 
 Те нали са приплеснати и са със 110 градуса ъгъл на светене и като ги сложиш да светят през тая цепнтатина и става идеалка (ти знаеш как става). Бих ти препоръчал да си сложищ такива все пак. Има ги в тоя магазин "Cold Light", за който говорих.

- Vlad777
 - King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
 - Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
 - Контакти:

mad_doctor написа:pinci написа:Днес си направих таблотот най-накрая да светикато хората. Стана супер. Отне ми около 2 часа. Имам снимки как седят диодите отзад, но са доста тъмни, ако все пак имате желание кажете ще ги покажа
И ти ли Бруте??Аз цял моден сегмент създадох с това табло
Има ли някой дето да не го е направил с диоди?
Аз подмених блендата с червена и добавих и 2 диода за всеки случай
Но принципно смятам че подмяната на блендата е достатъчно. Ако знаех как ще стане само с нея нямаше да си играя да слагам и диоди