Та,питането ми е,свалял ли е някой стъклата на фаровете,залепени ли са с нещо и как може да се свалят.Забелязах че са хванати с едни като ламаринки.Дайте малко акъл,как да ги сваля без да счупя нещо,пък след това ще качвам снимки с резултата

L&R написа:на този варинат най много се радват проверяващите, не си губи времето, нервите и парите, карай с вкючени КЪСИ светлини
kristianatanasov написа:Колега,не знам точно какъв е принципа при фаровете на Джета,на Пасат Б3,няма лепило...държи се само от 8скоби(ламаринките),махаш скобите с отверка-напъваш от страната на пласмасата,не от стъклото(по разбираеми причини)...
Нямам по хубава снимка на въпросните ламаринки,такива ли са и при теб?!?!
znainainai написа:Искам само да ви уведомя че ако контролният орган се заяде директно спира колата от движение за измяна на конструкцията на автомобила.
znainainai написа:Искам само да ви уведомя че ако контролният орган се заяде директно спира колата от движение за измяна на конструкцията на автомобила.
dikanski написа:да ,такива са скобите.И аз се надявам да не е слагано лепило.На мен не ми се получи снимката на скобите.Утре ще ги махна и ще видя.Благодаря
stefan4o написа:dikanski написа:да ,такива са скобите.И аз се надявам да не е слагано лепило.На мен не ми се получи снимката на скобите.Утре ще ги махна и ще видя.Благодаря
Ще трябва да те разочаровам. Залепени са с лепило. Ако са оригиналните - честито. Това 100 годишно лепило се втвърдява като камък. Не е невъзможно да се махнат стъклата, ама с риск да ги строшиш. Моят съвет е - не барай, а си пускай късите редовно. Не се занимавай с глупости с диодни ленти и други "красоти"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта