Не мога да нулиране дневния километраж
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dean_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не мога да нулиране дневния километраж
Здравейте, имам Фолксваген Бора 1.9 три 1999 г. ( не се хваля ) Проблема е следния, след като мой познат си игра с въпросния бутон, нещо вътре "изчатка" и от тогава този бутон не работи. А доколкото знам този бутон участва в нулиране на сериозния индикатор. Искам да Ви помоля за помощ относно решението на проблема. Благодаря предварително!
- maloumnik
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не мога да нулиране дневния километраж
На моя голф 4 от 98ма, не работеше бутона. След отваряне на таблото се оказа, че черната ос, която натискаш от вън, вътре натиска една бяла пласмаса, и тя натиска бутона. При мен се беше отчупила бялата пласмаса и не можеше да натисне бутончето за нулиране. Залепих я със силикон и вече над година работи. Но разглобяването беше кофти!
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
колега, аз карам бора и тоз мач съм го играл.свалянето на таблото не е трудно стига да имаш инструменти . сваляш кормилото надолу след това има една пластмаса със щифтове. таблото се държи с два болта ще ги видиш. след това разглобяваш самото табло и се вижда счупената пластмаса. моята я шинирах с парче от подобна пластмаса и моментно лепило. стана здраво но го натискам внимателно. успех.
Много лесно се сваля, въпроса е да не счупиш нещо. Ако сте в Бургас или Карнобат мога да покажа.
Поздрави!
Поздрави!