.jpg)
Колони във вратите Г2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колони във вратите Г2
Направих колони във вратите на Г2, стана много добре. Ще кача повече снимки утре.
.jpg)
.jpg)
Последна промяна от ruskia на Вто 16 яну 2007 15:42, променено общо 1 път.
- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поиграх с и с осветлението на конзолата на парното, гледах разни снимки, как се прави, ама те ги изкормваха. Аз успях по-безболезнено да сложа светодиоти(2бр). Не било чак толкова трудно.
Малко са грозни снимките, ще направя по-хубави
.jpg)
Малко са грозни снимките, ще направя по-хубави
.jpg)
.jpg)
Последна промяна от ruskia на Вто 16 яну 2007 15:44, променено общо 1 път.
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
6
6 си но това с парното го минахме отдавна.Пусни повече инфо за колоните 17 см ли са и свирят ли добре с тези кори
- meltin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колони във вратите Г2
ruskia написа:Направих колони във вратите на Г2, стана много добре. Ще кача повече снимки утре.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=1975514
Я разкажи по-подробно как сложи колоните във вратите, че искам и аз така да направя.
Какво си модифицирал по корите?
Колоните ми изглеждат като 13 см или бъркам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колоните са Pioneer, но са от евтините, съжалявам че ги купих. От начало като ги сложих свиреха много зле, но после пробих дупки в корите зад тях и свирнаха екстра. 40 ватови са 4 ома.
Иначе материала го взех от Практикер, излезна 10-тина лева, купих плат за 7-8 лв на "Ботев", отидох при дърводелец, очертах му дъските по кората и той ги изряза и им закръгли ръбовете. Дъските са дълги колкото вратата. Ще ги снимам днес целите.
Останалото е ентусиазъм... С едно приятелче тапицирахме дъските и сложихме колоните. После 2 часа им се наслаждавахме
Струва ми се, че трябва да пробия дупки по външната част на кората, защото като усиля и започват вибрации, дрънчи дръжката на едната врата.
А каква изолация казваш да сложа? И къде по-точно?
Иначе материала го взех от Практикер, излезна 10-тина лева, купих плат за 7-8 лв на "Ботев", отидох при дърводелец, очертах му дъските по кората и той ги изряза и им закръгли ръбовете. Дъските са дълги колкото вратата. Ще ги снимам днес целите.
Останалото е ентусиазъм... С едно приятелче тапицирахме дъските и сложихме колоните. После 2 часа им се наслаждавахме

Струва ми се, че трябва да пробия дупки по външната част на кората, защото като усиля и започват вибрации, дрънчи дръжката на едната врата.
А каква изолация казваш да сложа? И къде по-точно?