Колега относно твоята интервенция по колата да те попитам водата чешмяна или минерална беше? Ако е минерална от кой извор е водата? И от коя страна на казанчета и под какъв ъгъл наливаше водата?
И аз си мислих същото! Ще видя каква полир паста ще ми е нужна и ще снимам, ако го полирам.
predat0r написа:Аз пък скоро си сложих лост от Bon Jovi.. Топката е шита цялата то горе до долу с кожа... И дигна със 50 коня
Да и те са готини. Моята беше от голф 4 (едно аверче ми я даде, ползваше тая металната) та реши, че иска заводски вид на колата си и си я поиска и ми остави тази
Ето колега доста по-добър вариант. Топка в комплект със маншон от голф 4 и монтирано на голф 3. Процедурата не е сложна пък е резултата е като оригинал Правихме го на тройката на един приятел.
абе само аз ли не знам,че по този начин си вдигате конските сили на колата карам си още със 90к.с. мисля някоя лепенка да турна колко микрона да е дебела до колко конски сили вдигат лепенките и имали значение какво пише на тях-цвят,дължина,широчина,по-близо до двигателя ли трябва да е