Колеги има ли някой който е бил без халогени и си е купил ключа с опция с халоген и го е монтирал?
Въпроса ми е, че аз купих ключа но като го сложих нямам къси и халоген, иначе дълги има и габарит. Трябва ли да се променя нещо по инсталацията или да се променят местата на крачетата (кабелите) на буксата дето е за самия ключ. Голфа е 1,9 ТДИ 90к.с., а ключа е от 2.8 4х4 бензин.
Въпрос за ключ за фарове с опция халогени - Голф 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
- demooo74
- Автомобил: vw golf 4 TDI
- Двигател: ALH 2000
Re: Въпрос за ключ за фарове с опция халогени - Голф 4
Колега , възможно е да нямаш кабела до буксата , който захранва фара за мъгла! Моите фарове явно са присадени в последствие и нямам инсталация до тях -проверено,а и ключа ми е обикновен.
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
дали? Аз на предишната ми кола не съм прекарвал жица, само добавих едно реле. Но тя беше голф 2 и си имаше инсталация и мисля че тая е доста по-нова и може да си има прекарана жица, не съм проверил и незная. Дано да е само да се добави реле че иначе няма да се занимавам.
- Mitko_As
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега и аз сам на същия хал,проследих кабелите и видях че няма оригинално пуснати,замерех ключа и видях че точно кадето е крачето за халогена няма кабел,смятам да ги правя по друг начин за да не барам оригиналното,а от ключа ще зема само сигнала.Ако имаш въпроси пиши.
Поздрави.
Поздрави.