Въпрос за ключ за фарове с опция халогени - Голф 4

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Въпрос за ключ за фарове с опция халогени - Голф 4

Мнениеот vankata__098 » Вто 30 окт 2012 12:57

Колеги има ли някой който е бил без халогени и си е купил ключа с опция с халоген и го е монтирал?
Въпроса ми е, че аз купих ключа но като го сложих нямам къси и халоген, иначе дълги има и габарит. Трябва ли да се променя нещо по инсталацията или да се променят местата на крачетата (кабелите) на буксата дето е за самия ключ. Голфа е 1,9 ТДИ 90к.с., а ключа е от 2.8 4х4 бензин.

Потребителски аватар
demooo74
Автомобил: vw golf 4 TDI
Двигател: ALH 2000

Re: Въпрос за ключ за фарове с опция халогени - Голф 4

Мнениеот demooo74 » Вто 30 окт 2012 18:40

Колега , възможно е да нямаш кабела до буксата , който захранва фара за мъгла! Моите фарове явно са присадени в последствие и нямам инсталация до тях -проверено,а и ключа ми е обикновен.

Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Мнениеот vankata__098 » Сря 31 окт 2012 21:02

дали? Аз на предишната ми кола не съм прекарвал жица, само добавих едно реле. Но тя беше голф 2 и си имаше инсталация и мисля че тая е доста по-нова и може да си има прекарана жица, не съм проверил и незная. Дано да е само да се добави реле че иначе няма да се занимавам.

Потребителски аватар
Mitko_As
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mitko_As » Чет 31 яну 2013 20:55

Здравей колега и аз сам на същия хал,проследих кабелите и видях че няма оригинално пуснати,замерех ключа и видях че точно кадето е крачето за халогена няма кабел,смятам да ги правя по друг начин за да не барам оригиналното,а от ключа ще зема само сигнала.Ако имаш въпроси пиши.
Поздрави. :thup

Върни се в “Направи си сам!”