идеята е да вържа фара за мъгла към стопа
елементарно е, когато го вързваш, само за да видиш дали работи
но като реша да го направя по-сериозно имам следните питания
1) тая пластмаса, в която влизат всичките кабели с обувките гледам, че се пъзга, но не мога да я махна от самото тяло на стоповете. Та маха ли се или не? Идеята е да се отделят кабелите и да се отвори някой от накрайниците, за се дръпне допълнително кабелче към мястото на този за мъгла
2) знам, че фабрично десния куплунг еквивалентен на мъгла, не е вързан. Там липсва една пластина, която да се закачи отдолу. Та от къде да я взема и как да я пъхна вътре.
Пак казвам, ако просто си допра кабели работи, но искам да го вържа като хората.
Не ми се иска да прекъсвам кабелите за стопове и от там да тегля към мъглата, а искам да пипна тея накрайници и да ги отворя и да си пренаредя връзките
Бях чел, че някой си го е правил това, нека сподели опит
Мерси
Преправяне на стопове на голф 2ка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
dude написа:..........
огледай хубаво пластмасата на,която са монтирани крушките lupe
ще видиш,че освен буксата с кабелите има и свободни/празни букси за кабелни обувки.
проследи металните "писти" и ще откриеш коя е за допълнителният габарит за мъгла.
с кабелна обувка и 1м. кабел пусни захранване до десния стоп като на него процедираш по същия начин/намираш извода/
на десния стоп трябва да отчупиш пластмасовата капачка в отливката на самото тяло на стопа.