Централно.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Централно.
Колеги, имам питане. Как мога да си направя на колата (голф3) копче на таблото за заключване на вратите. Не искам да използам лостчето на шоферската врата, защото не ми е удобно да се въртя. Благодаря предварително!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Re: Централно.
4oroi4o написа:Колеги, имам питане. Как мога да си направя на колата (голф3) копче на таблото за заключване на вратите. Не искам да използам лостчето на шоферската врата, защото не ми е удобно да се въртя. Благодаря предварително!!!
Ако си си наумил да го правиш въпреки доводите на колегите, на дръжката на шофьорската врата има за качени кабелчета които са за тази цел. Провери кое отключва и кое заключва, опъваш кабели и действаш.

lilo&stich написа:...но личен мой съвет недей се заключва умишлено
Дори автомобила да има последна дума на техниката в областта за сигурност при разбиване на аларми и запалване на автомобил от недоброжелатели, автокрадците са му намерили цаката. На кръстовище на червен светофар отваря незаключената задна врата, влиза вътре, опира "ютията" в шофьора и казва "карай". Или-пак на кръстовище чакаш. Малко преди да светне зелено минава "брата" ром, отваря багажника, взема ако намери нещо и бяга. Светва зелено, ти излизаш да го гониш колите се разфучават около теб и правиш задръстване и в крайна сметка оставаш без багаж.
Заключването на всички врати е много полезно според мен.
Както бе написано в горния пост-махаш кората проследяваш кабелите към ключалката, замерваш кой е за общото заключване, режиш ги и после ги издърпваш в купето и си избираш подходящо за теб място за поставяне на бутона.
Аз поне така мисля.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ми има логикаAndrian_VT написа:lilo&stich написа:...но личен мой съвет недей се заключва умишлено
Дори автомобила да има последна дума на техниката в областта за сигурност при разбиване на аларми и запалване на автомобил от недоброжелатели, автокрадците са му намерили цаката. На кръстовище на червен светофар отваря незаключената задна врата, влиза вътре, опира "ютията" в шофьора и казва "карай". Или-пак на кръстовище чакаш. Малко преди да светне зелено минава "брата" ром, отваря багажника, взема ако намери нещо и бяга. Светва зелено, ти излизаш да го гониш колите се разфучават около теб и правиш задръстване и в крайна сметка оставаш без багаж.
Заключването на всички врати е много полезно според мен.
Както бе написано в горния пост-махаш кората проследяваш кабелите към ключалката, замерваш кой е за общото заключване, режиш ги и после ги издърпваш в купето и си избираш подходящо за теб място за поставяне на бутона.
Аз поне така мисля.

Представи си следния вариан:
кара си човека светофара му свети зелено,на отсрещното също свети зелено(вчерашен вариант на Орлов Мост).Ония го изтрясква зверски.Човека оцелява и иска да излезне,ама само защото се е заключил нестава

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
неможем да мислим за всичко,и мисля че ни отнесе далече от тематаAndrian_VT написа:Ще изчакаме пожарникарите да накълцат колата с ножиците.
Ами ако заяде колана, какво правим?
Ами ако имаме или возим чужди деца, които обичат да базикат навсякъде. Какво ще стане по време на път ако отворят вратата?
Много "акота" ще възникнат. Но като цяло според мен е удачен този бутон.

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Централно.
Petyoffy написа:4oroi4o написа:Колеги, имам питане. Как мога да си направя на колата (голф3) копче на таблото за заключване на вратите. Не искам да използам лостчето на шоферската врата, защото не ми е удобно да се въртя. Благодаря предварително!!!
Ако си си наумил да го правиш въпреки доводите на колегите, на дръжката на шофьорската врата има за качени кабелчета които са за тази цел. Провери кое отключва и кое заключва, опъваш кабели и действаш.
Благодаря ще се поровя утре!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: