Добър ден,
Имама пасат комби дизел модел 1997(производство 1996) Касата е Б4
Спряха да ми показват всички показания на таблото *километраж, нафта. вода, обороти, километри и часовник.
Таблото е с електронни показатели.
Какво направих до сега ?.... : Изкарах таблото разглобих го до едно положение. Запоих с поялник платката отзад, но после видях че е двуслойна платка. Презапояването от задната страна на платката не даде резултат,
и реших да презапоя и от предната страна. Но тук се натикнах на промлем. Не мога да я разглобя за да успея да я обдухна с топъл поялник. Опитах се да изкарам стрелките за да вдигна циферблатовете, но не успях.
Може ли някой да ми обясни как мода да разглобя това табло че да стигам до платката зад циферблатите.
Или как ако изобщо е възможно да сваля стрелките ?
И още нещо? когато обдухвам таблото с сешоар за коса, почват да работят показанията. Но като поизтине пак няма нищо. Чакам да ми помогнете да се справя с този неприятен проблем. Благодаря предварително на ония дето ще се отзоват за да помогнат с някоя идея.
Passat Diesel 1996 изчезнаха ми показанията на таблото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Re: Passat Diesel 1996 изчезнаха ми показанията на таблото
Колега, мисията е почти невъзможна. При мен само стрелките бяха отказали и никой не можа да го направи. При теб щом като го сгрееш тръгва, може и да има надежда. Имам такова табло изпробвано работещо. Търси ме на ЛС ако не оправиш твоето