Здравейте колеги ... много ме кефят ГТИ и ГТ с тези лайсни за калници и се чудя на всеки голф 3 ли може да се сложат - аз съм с ГЛ.... и ако може от къде мога да си ги намеря .... предполагам също че ще трябва да се сменят всички лайсни
Поздрави
На всяка 3-ка ли може да се сложат лайсни за калници
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
а
Проблема е че трябва да пробиваш ламарината за да ги закрепиш тези вежди, моя е GL и няма дупки за закрепване. А ако вземеш че пробиеш калниците каква ръжда ще тръгне не ми се мисли. Иначе и мен повече ме кефят голфовете с пластмасите 

kalinveliki написа:и мен ме кефят но няма да си сложа бес прагове и с тънки гуми е грозно.имак има по 15 лева на симион в софия!има доста видове стигат до калника или до прага или са за комплект с пласмасови прагове.много са не бързаи. моя съвет е да си купиш от някоя морга к-т от ГТ с прагове!
успех
А прагове дали има при тях и някаква оринтеровъчна цена?
здравейте колеги, днес си обиклаях да търся такива пласмаси и на всички места ми казваха направо бругални цени на едно място за комплекта 4ка - 180 , цените стигнаха и в един магазин до 260 за тези пластмаси. отидох до една морга и за мое щастие си свалих от един голф за по 15 лв парчето
мноо съм доволен и към понеделник вторник ще ходя да ги слагам 

- SiEtE818
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм на това мнение !!! Моя също е GL и НЕ бих му сложил - даже и да ми ги подаряватivo8181 написа:За какво ти са тези лайсни на калниците пот тях се сьбира постоянно боклуци и след време започва да избива рьжда,според мене е по-добре без тях