Необходими неща:
1) казанче 5,5 литра от голф 4 със система за миене на фарове - 1J0 955 453 K/L

2) тъй като, казанчето има три дупки, една за датчика, една за помпата за пръскалките на чистачките и още една за помпата за пръскалките на фаровете, за последната трябваше да си поръчам една тапа, която се слага за такива случаи като моя(като се ъпгрейдне само казанчето). Ето го номерчето 2D0 955 465B

Между другото,тази тапа струва по-малко от левче, но ми се наложи да я чакам почти 2 седмици. Беше поръчана в Ауто+, които не се отнесоха много сериозно към нея..Ходих да я търся тази вечер по складовете им, защото я забравили днес да я доставят до централния им офис. Както и да е...
Помпата за пръскалките на чистачките си остава старата от другото казанче. Само, че минава отзад,а не отстрани.
За да се монтира новото казанче, трябваше да свалим тръбата за интеркулера и горивния филтър. По принцип, ако се махне бронята с фара, ще е много по-лесно, но ние избрахме другия начин

Ето го монтирано:
-преди

-сега

А тук е вече и с тапата, за която споменах по-нагоре:

Бях се объркал, че имам датчик за нивото на старото ми казанче, но нямах. Именно това беше една от причините да го сменя с такова с датчик. Това е буксата за самия датчик 1J0 973 202

Днес си взех и кабел - многожичен ф0,35мм, който ще отиде до таблото в пин Т32а/6. Като ми остане време ще снимам всяка стъпка за добаването на кабела и най-краткия му път до таблото.