ето че дойде ред и на мен да ми свият халогените и капачките между халогена и мигача. Гледах колко са втора ръка и колко са нови (депо) и реших да пробвам да си ги направя сам. Пък и по ми харесва с тези спрямо оригинални капачки. Решетката е от Пежо 406. Кажете си мнението. Пък който иска мога да го светна как да предотврати кражбата на неоткраднатите му все още халогени.
ето и снимките
http://www.tuning.bg/forum/download.php?id=58514
http://www.tuning.bg/forum/download.php?id=58515
Идея за всички с пасат и т.н. с откраднати халогени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
ТРАКТОРИСТА GL написа:..бе въпреки че решетката и тези при "мъгливите лампи" са различни, седи адски добре. И каква е тая цака да не ти ги свият сега?
кои при кои магливи лампи че не схванах ?
аз приложих метода, който ще споделя по-долу за мигачите,но с пълна сила важи и за капачето и за халогена.
Има няколко варианта. Единия е да сложите някакви винтове със нестандартна глава. Има торкс с вътрешен шип. Може да си направите на струг някакви със секрет. Може да замажете главата на болта след като е навит. Аз закрепих мигача към роговете на купето с свински опашки и тел. Ако искаш да ги свалиш трябва да си с много тънки ръце, предварително да знаеш как са закрепени, и да имаш достъп от горната страна на двигателния отсег. Другия вариант е да напълните главата на болта с течна ластмаса или кит.
По принцип знаете че решат ли да ги вземат ще ги вземат,номера е да ги забавите или да затрудните работата за да свирне алармата или да ги спипате. При мен бяха взети халогените и капачките, мигачите бяха с отвъртяни рапидки, но явно нещо ги е уплашило и не са имали време да се занимават със клеясалите букси.
Айде със здраве , капачки може да се направят и от други материали, но това ми допадна най-много и е лесно за изработка.