Ще съм благодарен да чуя мнения свързани с темата.И да разбера дали изобщо да се захващам с това.
Благодаря предварително

x15 написа:Kaраш всеки да оставя депозит 200-300 лв. Ако счупи нещо удържаш от депозита.
my heart iS iCe написа:По принцип винаги има начин! Аз предлагам, освен депозит, всеки който ползва тази услуга, да му се търси лична карта, още при влизането в сервиза, и вече ако направи беля, трябва да си плати, иначе няма взимане на личната карта, което води после и до разправии и нищо чудно до бой, за което си иска или охрана или паник бутон до СОТ или полиция, което си е разход всеки месец! Но идеята е супер, и ако има кой да я направи (типично по нашенски) ще се развива, но едва ли по тази насока която искаме!
П.п. Пример : Един колега ме вика да го дърпам с колата, добре ама той няма въже, взима от друг човек, някакво ластично, аз му казах, че ще се скъса, той вика карай бавно и няма страшно, да ама не, още на 1-вия болевард се скъса, защото нямаше как да тръгна в пик час, и после разбира се, аз не го платих! Макър, че така е правилно да го палтим и двамата или само той! Та колегите са горе доло прави, има шанс да стане, но си иска доста строги мерки!
Чудомир написа:x15 написа:Kaраш всеки да оставя депозит 200-300 лв. Ако счупи нещо удържаш от депозита.
Точно така ще стане![]()
Идва някой, иска да си смени свещите, свещите си ги носи естествено, плаща си 10 лв за 1 час (мин. ставка), взима динанометричния ключ, да кажем 10-100 нм, дето полумарков е към 150 лв, и след смяната на свещите удря по една контра на железните джанти, като - естествено без да иска - го превърта.
Искам да видя на такъв човек как ще му вземеш 200 лв или по-скоро как ще го убедиш, че за да ти направи 10 лв оборот трябва да ти остави първо 200 лв на тезгяха
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта