Макета е изработен от метал, картон ,мокава 3.3мм, и е използвано PVC фолио за покриване на детайлите.Постарал съм се да изпипам всеки детайл , авотомобилчето е в мащаб 1:10.Почти всички детайли са изработени отделно и се монтират към макета със ботове и гайки. Всичко съм си правил сам и съм се стремял да се доближа максимално до реалния модел.В помощ ми бяха около 20 тина снимки на красиви Голф 2

Ще кача снимки на отделните части по интериора и купето и снимки на вече сглобения GOLF. Имам и такива от самия процес на сглобяване на макета но са правени с GSM и не са добро качество.
Ето снимки на сглобения и вече окабелен макет на Volkswagen-а.
1.Предница- маска с червения кант, широка броня,опушени фарове с кръстчета,халогени и ножа на GTI с дупки за охлаждане на спирачките.
2.
3.с пуснати основни фарове фарове
заеднос тях отзад светят габарити и светлини за номера:
и задно с тях свети таблото и уредите :
4.С основни фарове и фарове за мъгла + задни габарити за мъгла:
5.Отзад широката броня, номера в бронята и REMUS
6.Тавана на колата се сваля за да се види по добре интериора в купето.
Седалките са с изкуствена кожа, таблото е с PVC фолио , маншона на скоростния лост е от кожа и дръжката на ръчната спирачка е кожа.Предните две седалки са "дълбоки" и имат механизъм за сгъване напред.
7.На снимката- спортно окачване червени пружини и декоративна вежда на калника.
8.Със натискане на педала на спирачката- светят стоповете:
9.Със бутане на скоростният лост- се включват фаровете за заден ход:
10.Тялото на задния фар е с 5 секции всяка от който има диод:
11.Вратите се отварят и заключват- на снимката кората на дясната врата:
12.Страничните огледала се прибират

13.Със завъртането на волана на ляво и дясно светят мигачите отпред и отзад:
14.Под капака разбира се - DOHC 16V 129 кс

15 през отворения люк:
16.Под задната кора която е тапицирана с кожа и се повдига е контролния блок със съпротивленията и батерията + 4 прекъсвача. При включване на главния светкат символите под всеки от другите за какво е .
Равносметката: 20 силноветеши светодиоди, 5м. кабел,4 прекъсвача, 4 съпротивляния и една 9в батерия.
Ето сега малко снимки на отделните части който могат да се разглабят от купето:
1.Всички части разглобени:
2.Предните 2 седалки тапицирани с изкуствена кожа:
3.Задният капак затъмнен , стъклото е истински и фолиото е за затъмняване на стъкла.Има и спойлер в горната част.
4.Преден капак:
5.Педала на спирачката, който при натискане дава контакт на стоповете.
6.Тавана с люк, тапициран е с изк.кожа отвътре.Има механизъм за заключване при поставяне на колата.
7.Врата - отвън и отвътре:
8.Предна широка броня с GTI спойлер долу, с халогени и мигачи.
9.задната седалка пак тапицирана с кожа:
10. задна броня с номер в нея и предвидено осветление за него:
11.Задното гърне:
12.таблото с волана който при завъртане дава сигнал на мигачите:
13.това което неможе да се свали от купето. Задните стъкла са истински , затъмнени.
14.Скоростният лост и ръчната спирачка. Маншона на скоростите е кожен и ръкохватката и ръкохватката на ръчната спирачка.При бутане на скоростният лост напред дава сигал на фаровете за заден ход:
Това е за сега от макета , надявам се да ви е харесал

НОВИ СНИМКИ НА СТРАНИЦА 6