Въпрос относно промяната на генерация VW golf 3 1.8mi

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Famous
Автомобил: vw Passat b5.5
Двигател: 1.9 TDI P.D. 131 P.s
Контакти:

Въпрос относно промяната на генерация VW golf 3 1.8mi

Мнениеот Famous » Вто 26 мар 2013 15:06

Здравеите !
Днес след като си преместих колата се загледах на краиното гърне имаше вата ... явно някое от гърнетата си е тръгнало защотот се чува и някакво странно бучене под колата. И преди бях наумил нещо да попроменя, но явно ножа вече оприа до кокъл . Сега съм с резонатор на мястото на катализатора, средното гърне мисля, че не е пипано и си е стоковото и с двуцевка на auto или нещо подобно,(1 приятел си я купута същаата за 200 лв.) която беше мн.хубава преди да я ударя и да и излезе ватата. :Mr Green Fun
Искам да попитам как да си променя генерацията, какво трябва да сменя, да си закупя че да извади хубав басов звук който да не е мн. силен, но не и мн тих? Абе нещо подобно на това http://www.youtube.com/watch?v=dEGzaPuw-3A . :biggrin Да не забрава да отбележа, че неговорим за някакви маркови REMUS-и за супер пари. Малко ти илиенци ама кво да се прави криза е ... :Mr Green Fun
Благодаря предварително и се извинявам ако съм пуснал темата в неправилния раздел.
:love.vwclub

Върни се в “Направи си сам!”